• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa juri titulu u Evroligi i još jednu NBA zvijezdu: Ove godine dominiraju, a već spremaju drim-tim za narednu sezonu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji plejmejker Barselone je na meti Katalonaca, pošto mu ugovor u NBA ističe.

 barselona želi tomaša satoranskog Izvor: Profimedia

Barselona je završila ovu sezonu u Evroligi kao najbolja ekipa regularnog dijela, a već sada razmišljaju o pojačanjima za narednu godinu. I ponovo gledaju ka NBA ligi! 

Trenutno imaju već sedam bivših NBA asova, a pregovaraju sa još jednim. U pitanju je igrač kome je Katalonija dobro poznata, nekadašnji plejmejker Barse Tomaš Satoranski.

Možda će vas zanimati

Iskusni Čeh ima 30 godina, a za Barselonu je nastupao od 2014. do 2016. godine i prosječno je bilježio 8,2 poena i imao 3,8 asistencija u vremenu koje je proveo u Španiji. Sada poslije šest godina provedenih u NBA mogao bi da se vrati u Evroligu. 

On je iz Katalonije otišao u Vašington gdje je igrao tri godine, a potom je dvije sezone proveo u Čikago Bulsima. Ove sezone je već promijenio tri tima jer je sezonu startovao u Nju Orleans Pelikansima, odakle je ispao iz rotacije poslije pojave harizmatičnog Hozea Alvarada. 

Otišao je u San Antonio i odigrao jedan meč, a onda se vratio u Vašington i do kraja sezone prosječno davao 4,9 poena i imao 4,9 asistencija uz 2,8 skokova po meču. Sada ostaje da se vidi da li će neko u Americi željeti da ga vidi u timu ili će se vratiti u "Blaugranu".

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC