• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama u Evroligi - igraće se dvije majstorice! Saša Obradović na pobjedu od fajnal-fora Evrolige, slavio i Durent

Autor Mladen Šolak

Biće to spektakularna završnica plej-ofa Evrolige!

 igraće se majstorice u četvrtfinalu evrolige Izvor: MN PRESS

Preostale dvije plej-of serije Evrolige vraćaju se u Atinu i Barselonu! Monako je kod kuće pobijedio Olimpijakos 78:77 i izborio meč za pobjedu, koji će biti odigran u sredu u Pireju. Takođe, "majstorica" će biti odigrana i u utorak u Španiji, gdje će Barselona i Bajern igrati petu utakmicu za plasman na Fajnal-for u Beogradu.

Taj meč je zakazao tim Andree Trinkijerija, koji je u petak savladao katalonskog favorita 59:52. Sada su i Monako i Bajern na pobjedu od istorijskog uspeha - dolaska na F4 u Srbiju!

Možda će vas zanimati

Monako je u borbi za "majstoricu" imao sjajnog Dvejna Bejkona (21), kao i posebno inspirisanog Majka Džejmsa (18), koji je pred svojim bivšim saigračem Kevinom Durentom htio da ostvari veliku pobjedu. Na kraju je i Kej-Di slavio sa igračima Monaka poslije promašaja Kostasa Slukasa. Grk je šutirao u posljednjem napadu grčkog tima za pobjedu i dolazak u Beograd, ali nije bio precizan i tako je sa saigračima ispustio "meč loptu" za prolaz.

Među domaćima je u istorijskoj pobjedi učestvovao i Danilo Anđušić, koji je na terenu proveo sedam minuta.

Istovremeno, Bajern je kod kuće srušio prvog favorita Evrolige - Barselonu (59:52). Ekipa Andree Trinkijerija, koja je završila ligaški dio na osmoj poziciji, drugi put je srušila lidera i zato će oba tima nazad u Španiju, na još jednu utakmicu.

U "tvrdoj" utakmici u Audi domu, Barselona je do pet minuta prije kraja ubacila samo 37 poena, što je dokaz da je Trinkijeri uspio da uvede meč u "ratnički" ritam, u kojem su najveći doprinos pobjedi dali Nik Vajler-Beb sa 12 poena i osam skokova, dok je Otelo Hanter ubacio 9. Srpski internacionalci Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz takođe su učestvovali u trijumfu i ubacili po osam i šest poena.

Podsjetimo, ranije su plasman na F4 obezbijedili Real Madrid, pa Efes, a preostala dva imena putnika za Beograd saznaćemo sljedeće nedjelje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC