• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real aktivirao bombu za ljeto - Hrvat stiže u Madrid: Iz Barse otišao u NBA, sada stiže zbog napada na Evroligu!

Autor Dragan Šutvić

Kraljevski klub je izgubio finale Evrolige i odmah počeo da sklapa tim za novu sezonu, a veliko pojačanje će biti Mario Hezonja (27).

 real madrid doveo marija hezonju  Izvor: MN PRESS

Real Madrid nije uspio da aktivira fudbalsku bombu i u svoje redove dovede Kilijana Mbapea koji je produžio ugovor sa PSŽ-om, ali će veliki transfer odjeknuti u košarci. Kako prenose dobro obaviješteni izvori, novi košarkaš tima iz Madrida za narednu sezonu je Mario Hezonja, sjajni hrvatski igrač koji je na početku karijere nosio dres Barselone!

Po informacijama do kojih je stigla španska "Marka", Hezonja je već dogovorio uslove sa Realom u koji će se tokom ljeta preseliti iz Uniksa, u kojem je odigrao fantastičnu sezonu.

Možda će vas zanimati

Zato se u Madridu nadaju da će Hezonja biti pravo pojačanje za tim koji je nedavno igrao finale F4 Evrolige u Beogradu. Na tom meču poraženi su od Efesa, a tokom ljeta moraju da nastave proces podmlađivanja ekipe, jer je nekoliko nosilaca igre već u poznim igračkim godinama.

Zbog toga se priča da će prelazni rok u Madridu biti buran i da će Real dovesti nekoliko evroligaških zvijezda, što nije model na koji smo od njih navikli. Ali, vremena se mijenjaju, a pred Pablom Lasom će biti zadatak da sa igračem koji dobro poznaje špansku košarku napadne trofej u Evroligi!

Podsjećamo, Hezonja se sa 17 godina preselio u Barselonu, gdje je potpisao za rezervni tim slavnog kluba. Ukupno tri sezone proveo je u Španiji, prije nego što je zaigrao u NBA ligi. Draftovan je 2015. godine sa 5. pozicije, a nosio je dres Orlanda, Niksa i Portlanda, prije nego što se vratio u Evropu.

Usleijdio je finiš sezone u dresu Panatinaikosa, a zatim i odlična izdanja u ruskom klubu, koji je bio hit Evrolige dok timovi iz te zemlje nisu suspendovani iz takmičenja.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC