• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održana redovna sjednica Skupštine FK Borac: Delegati jednoglasni - prošla godina jedna od najuspješnijih u istoriji!

Autor Dragan Šutvić

"Prošla godina bila je jedna od najuspješnijih u klupskoj istoriji na svim poljima", poručio je prvi čovjek banjalučkog kluba Stojan Malbašić.

 održana sjednica skupštine fk borac  Izvor: Promo/FK Borac

Redovna sjednica Skup[tine Fudbalskog kluba Borac održana je ovog utorka u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu.

Od 27 delegata, zasjedanju je prisustvovao 21, a na sjednici je, između ostalog, jednoglasno usvojen izvještaj Upravnog odbora FK Borac za 2021. godinu.

Možda će vas zanimati

"Prošla godina bila je jedna od najuspješnijih u klupskoj istoriji na svim poljima. Sa takmičarskog aspekta najvažnije je bilo osvajanje šampionske titule u Premijer ligi BiH, a naš klub tako je nastupio u kvalifikacijama za Ligi šampiona. Tada smo odigrali dvomeč sa rumunskim Klužom, a svi pamtimo onu sjajnu utakmicu i pobjedu na Gradskom stadionu u Banjaluci. Ipak, tada smo postali prve žrtve ukidanja pravila gola u gostima, pa smo svoj evropski put nastavili u kvalifikacijama za Ligu konferencija. U ovom takmičenju, eliminisani smo od Linfilda, ali za nas je najvažnije da smo zadržali kontinuitet nastupa na evropskoj sceni, a to smo ostvarili i ove sezone", podsjetio je prvi čovjek kluba Stojan Malbašić na najznačajnije rezultate u prošloj godini.

"Naš klub se takođe može pohvaliti i brojnim igračima koji su, u 2021. godini, nastupali za reprezentativne selekcije FS BiH, što je pokazatelj i odličnog rada Omladinske škole. Takođe, treba napomenuti da smo ove sezone u prilici da osvojimo titulu u Premijer omladinskoj ligi BiH. Klupska politika i dalje će biti razvoj igrača iz sopstvenog omladinskog pogona. Uz to, svi članovi UO FK Borac dali su svoj puni doprinos nesmetanom funkcionisanju kluba koji je danas neopterećen finansijskim dugovanjima sa stabilnim temeljima za dalji razvoj u budućnosti. O dobrom poslovanju kluba govori i pozitivna ocjena koju smo dobili na finansijskom monitoringu UEFA", dodao je Malbašić.

Na redovnoj sjednici Skupštine FK Borac za nove delegate imenovani su Aleksandar Gaćanović i Marko Simić umjesto Miloša Miškića i Radenka Jankovića, a usvojene su i izmjene i dopune statuta FK Borac u skladu sa preporukama Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dino

A je l ova uspješna ? Zašto nise podnijeli ostavke

Gruja

Jel ovo Ronald Kuman ušao u skupštinu kluba

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC