• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema progovorio o Mbapeovoj izdaji! Karim se oglasio: Neka me ne zovu ni Kilijan, ni ostali!

Autor Dragan Šutvić

Karim Benzema se oglasio poslije odluke Kilijana Mbapea da ostane u Parizu.

 karim benzema se oglasio o ostanku kilijana mbapea u pari sen žermenu  Izvor: Profimedia

Saga zvana transfer Kilijana Mbapea je konačno gotova. Supertalentovani fudbaler je prelomio i odlučio da prihvati ponudu Pari sen Žermena i ostane u klubu.

Taj potez je ostavio mnoge u šoku. Posebno ljude u Real Madridu koji su njegov dolazak u špansku prestonicu vidjeli kao gotovu stvar. Na kraju se predomislio i ostao u domovini. Poslije toga je objasnio svoje razloge takve odluke.

Možda će vas zanimati

Zbog svega toga su mnogi čekali da vide reakciju Karima Benzeme, Mbapeovog saigrača iz reprezentacije i čovjeka koji ga je nagovarao da mu se pridruži u "kraljevskom klubu". Sada se konačno oglasio o toj temi.

"Real igra u finalu Lige šampiona i sada nije pravi momenat da se priča o takvim sitnicama. Biram da ne pričam o tome, nisam ljut, samo sam fokusiran na meč sa Liverpulom. Ima trenutno bitnijih stvari za mene."

U intervjuima je Mbape rekao da će uskoro "objasniti Benzemi zašto je ostao u Parizu". Zbog toga su Karima pitali da li je sve to shvatio kao izdaju.

"Zašto bih se osjećao izdanim? Svako treba da se fokusira na sebe. Mbape i drugi igrači nemaju razlog da me zovu, svako brine o svojoj budućnosti. Ja sam smiren, spremam se za meč u Parizu. Da li me iznenadila njegova odluka? Da. Ali, on je igrač PSŽ-a i to je to."

Pažnju je privukla i jedna fotografija na društvenim mrežama na kojoj se nalazi poznati reper Tupak, a iza njega je navodno čovjek koji ga je kasnije izdao. Shvaćeno je to kao poruka za Kilijana.

"Ta slika nema veze sa Mbapeom. Nema veze sa izdajom niti bilo čim drugim. Na svakih mjesec, mjesec i po dana okačim neku fotku Tupaka, jer ga obožavam. Ne postoji skrivena poruka, sve što imam kažem otvoreno. Real je najbolji klub na svijetu i sada nas čeka važan meč", zaključio je Benzema koji u subotu u Parizu igra finale Lige šampiona protiv Liverpula.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC