• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop kukao da nema novca, a Mbape ga raskrinkao! Zbog ovih riječi Liverpul bi mogao da izgubi dvojicu najboljih

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jirgen Klop je uhvaćen u laži, a Kilijan Mbape bi mogao da unese nemire u svlačionicu Liverpula.

 Mbape-otkrio-da-ga-Liverpul-zeli Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Profimedia

Francuski fudbaler Kilijan Mbape "prevario" je Real Madrid i ubijedio Pari Sen Žermen da mu daju najveći ugovor u istoriji fudbala, a tek sada je poznato da je u navodnoj igri za njegov potpis bio i Liverpul.

Jirgen Klop se harizmatično branio prije nekoliko dana i smijao na priče o dolasku Mbapea u Liverpul, poručivši da "nisu slijepi, ali da nemaju novca", međutim ispostavlja se da to nije baš tačno. Upravo je Mbape u posljednjem intervjuu otkrio da je bio čak veoma blizu dolasku na Enfild.

"Da, nisu to bili samo Real Madrid i PSŽ, bio sam u pregovorima i sa Jirgenom Klopom da dođem u Liverpul", ispričao je Mbape u intervju za "Bi-Bi-Si".

"Pričao sam sa Liverpulom jer je to omiljeni klub moje majke, ona obožava Liverpul. Ne znam iskreno zašto, to morate da pitate nju. To je dobar klub i upoznali smo se još prije pet godina kada sam bio u Monaku...", dodao je Mbape čije pregovore sa Realom i Parizom je inače vodila upravo njegova majka.

U istom intervjuu Mbape je pokušao da ne zatvori vrata Real Madridu, ponavljao je da bi možda u budućnosti mogli da sarađuju, a ono što mnogi nisu primjetili je i da je pomogao "kraljevskom klubu" pred finale Lige šampiona.

Izjavom o Klopu i Liverpulu, sigurno je unio i nemire u svlačionicu na "Enfildu" pošto će se sigurno njegovi najbolji fudbaleri Mohamed Salah i Sadio Mane pitati da li je dolaskom Mbapea htio nekog od njih da skloni, pa čak i da demantuje Francuza - riječi su već ostale zapisane.

A prethodno se već "šuškalo" da bi Salah mogao da bude interesantan Real Madridu, odnosno da je Mane na meti Bajerna. To bi možda mogao da ubrza Mbape...

Podsjetimo, finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula igra se 28. maja u Parizu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC