• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I predsjednik Francuske ubjeđivao Mbapea: Nije mogao da ga dovede u svoj tim, ali ga je odgovorio od Real Madrida!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Javno je to priznao!

 Emanuel-Makron-ubedjivao-Kilijana-Mbapea-da-ostane-u-PSZ-i-da-ne-ode-u-Real-Madrid Izvor: Profimedia

Francuski superstar Kilijan Mbape (23) ostao je ovog maja u Pari Sen Žermenu u najvećem transferu koji se nije dogodio. Real Madrid jurio ga je duže od pet godina, spremio je ogroman novac, ali je na kraju on ipak odlučio da ostane na "Parku prinčeva", a u svemu tome učestvovao je i predsjednik Francuske, Emanuel Makron.

Prema pisanju specijalizovanih portala, Makron je nekoliko puta pozvao Mbapea da bi ga ubijedio da ostane u Pari Sen Žermenu i da bi stvorio svoje naslijeđe u Parizu, gdje žele da on postane ikona. Novoizabrani predsjednik države o fudbaleru je nekoliko puta govorio i javno, uvjeravajući sve da će se potruditi da on ostane u zemlji i da ne ode u Španiju. I to bez obzira na to što Makron navija za Olimpik Marsej.

"Nažalost, ne možemo da pričamo o tome da će Kilijan Mbape otići u Olimpik Marsej. Da je spreman da dođe, ja bih se rado borio da se to dogodi. O tome mi je samo rekao: 'Neću tako skoro tamo'", rekao je on uz osmijeh. "Tako da je bolje da se borim za njega da ostane u Ligi 1, jer će nastaviti da bude sjajan igrač", dodao je.

Španski "AS" pisao je da su čelnici Pari Sen Žermena u borbu za Mbapeov ostanak uključili i emira Katara, kao i bivšeg predsjednika Francuske, Nikolu Sarkozija. Na kraju su svi zajedno uspjeli, a Mbape je poslao poruku kojom je tješio Real Madrid zato što ga je odbio.

"Hvala Florentinu Perezu i Real Madridu jer su htjeli da me dovedu u tako veliki klub, osjećam radost i privilegiju zbog toga. Shvatam da su u Realu razočarani. Navijaću za njih u finalu Lige šampiona, u Parizu, mom domu", napisao je fudbaler.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC