• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape počeo da "vedri i oblači" u Parizu: Natjerao klub da proda Nejmara, evo kome su ga ponudili!

Autor Dragan Šutvić

Kilijan Mbape odlučuje i o transferima Pari Sen Žermena, tako da je precrtao Nejmara.

 mbape precrtao nejmara  Izvor: Profimedia

Kilijan Mbape prevario je Real Madrid kao niko u istoriji i nakon višemjesečnih pregovora i datog obećanja - sebi je obezbijedio najbolji ugovor u istoriji fudbala u Pari sen Žermenu.

Ne samo da će dobiti ogroman novac, kakav nije nijedan fudbaler do sada, nego je Mbape praktično postao čovjek koji se pita praktičn za sve. Odlučivaće o narednom treneru (Zinedin Zidan) i sportskom direktoru (Luis Kampos), kao i o fudbalerima koji će dolaziti i odlaziti iz Pariza...

Možda će vas zanimati

Prvi koga je Mbape precrtao je Nejmar, iako su dugo uvjeravali medije da su njih dvojica u odličnim odnosima. Očigledno je posljednja sezona uticala da se sve sruši kao kula od karata.

Nejmar je dugo imao status prve zvijezde u Parizu, sportski direktor Leonardo mu je sve dozvoljavao, pa čak i da bira koje će utakmice igrati, dok je klubu malo dao u prethodne dvije godine i sada je Mbape odlučio da ga "škartira". Umjesto njega već je odlučio da pozove prijatelja iz reprezentacije Usmana Dembelea.

Zbog svega toga Nejmar je već ponuđen Barseloni - iz koje je došao u PSŽ za 222 miliona evra prije pet godina. Već nekoliko puta se pisalo da bi se rado vratio u Kataloniju, ali je pitanje da li će imati novca za njega.

Brazilac ima godišnju platu od 30 miliona evra i PSŽ će morati da "žonglira" kako bi uspio da izbjegne kaznu zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a teško da bi Barselona uz sve probleme koje je imala u prethodne dvije godine mogla da pronađe prostor da vrati svoju nekadašnju zvijezdu.

Biće zanimljivo da li će se Real Madrid uključiti u trku za Nejmara, nakon što je izgubio prethodnu za Mbapea, ili će možda krenuti po Salaha koji još nije potpisao ugovor sa Liverpulom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC