• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Saletom ih "pometlali", ali im to nije bilo dovoljno: Đorđević dobio otkaz, oni ostali bez titule... Teo razočarao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Saša Đorđević je prošle sezone napravio veliki uspjeh sa Virtusom, ali je dobio otkaz.

 Armani šampion Italije Izvor: MN PRESS

Srpski trener Aleksandar "Saša" Đorđević ove nedjelje je postao šampion Turske sa Fenerbahčeom, a ubrzo potom je smijenjen, tako da je slobodno vrijeme iskoristio da "skokne" do Italije i gleda finale Palakanestra.

Armani je slavio 81:64 u šestoj utakmici serije i sa 4:2 je došao do šampionskog naslova, tako da je Virtus, koji je prošle sezone vodio Đorđević, propustio priliku da odbrani titulu. Pokušali su da dođu do "brejka" na gostujućem terenu u Milanu, ali ovoga puta nisi bili ni blizu...

Možda će vas zanimati

Prije godinu dana sa Đorđevićem na klupi su "pometlali" Armani 4:0 u seriji, uz podsjećanje da je milanski tim tada bio učesnik fajnal-fora Evrolige i možda jači nego što je danas.

Međutim, Đorđevića je posla u Virtusu koštao neuspjeh u Evrokupu. Nisu uspjeli da dođu do pehara, samim tim ni do plasmana u Evroligu, a kako je više puta tokom godine bilo i svađa sa mendžementom - odlučeno je da se rastanu. Stigao je Skariolo i donio titulu u Evrokupu, međutim izostala je domaća titula.

Ne znamo samo za koga je Đorđević navijao pošto je nosio dres Armanija, dok je trenirao Virtus, pa je sigurno njegovo srce bilo "podijeljeno" dok je gledao odličnu košarku.

Najefikasniji pojedinac meča bio je Điđi Datome sa 23, Šejvon Šilds je dodao 12, a Serhio Rodrigez još 12... Na drugoj strani niko nije bio dvocifren, a Teodosić je razočarao sa pet poena i tri asistencije, tako da djeluje da se pošteno umorio na kraju vrlo naporne sezoe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC