• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se kasno javila! Dejan Davidovac iskreno o odlasku - Već sam se bio dogovorio sa CSKA!

Autor Haris Krhalić

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac pričao je o svojoj odluci da napusti klub i ode u CSKA.

 Dejan Davidovac o odlasku iz Zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nakon osvojene triple krune u sezoni iza nas ostala bez velikog broja igrača, a jedan od njih je Dejan Davidovac.

Poslije deset trofeja u Crvenoj zvezdi univerzalac koji je u prošloj sezoni pokrivao sve pozicije od "jedan" do "pet" potpisao je ugovor karijere i otišao u CSKA. Sada je u intervjju za "Sportal" otkrio da je ponudu za produženje ugovora sa crveno-bijelima dobio jako kasno!

"Iskren da budem, jako kasno sam krenuo u razgovor sa Zvezdom. Javili su mi se tek dan ili dva prije nego što je ovo sa CSKA postalo zvanično i kad sam već odavno imao postignut dogovor", rekao je Davidovac.

Kako kaže novi trener "armejaca" Emil Rajković, koga znamo iz ABA lige, je bio čovjek koji je insistirao na dolasku Davidovca u Moskvu. 

"Novi trener Emil Rajković me je zvao par puta. Pričali smo puno i o svemu, skroz otvoreno, onako drugarski razgovori. On je baš želio i insistirao da ja dođem. Zna da mogu da igram na više pozicija, ali me prije svega vidi na četvorci", otkrio je Davidovac. 

Osim Davidovca još nekoliko igrača napustilo je crveno-bijele. Prvo je još tokom sezone otišao Nejt Volters, potom je klub napustio Majk Cirbes, Ostin Holins je prešao u Makabi, a trener i tvorac trofejnog tima Dejan Radonjić je dogovorio saradnju sa Panatinaikosom.

Najbolji igrač tima iz prošle sezone Nikola Kalinić je prema pisanjima španskih medija takođe na izlaznim vratima i želi ga Barselona. Kapiten Branko Lazić je trenutno bez ugovora i čeka se da potpiše novu saradnju, a veteranu Marku Simonoviću je takođe istekla saradnja sa klubom. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC