• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kari pred kamerama prozvao Lebrona: Stef uzeo mikrofon, pa ismijavao asa Lejkersa - ovo se Džejmsu neće svidjeti (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stef Kari iskoristio je priliku da malo "pecne" superstara Lejkersa Lebrona Džejmsa.

 Stef Kari proziva Lebrona Džejmsa Izvor: Twitter/screenshot/@criadocurry

Stef Kari je na zanimljiv način prozivao Lebrona Džejmsa i došao je u žižu javnosti. Učinio je to javno, pred kamerama, na dodjeli "ESPY" nagrada.

Fantastični šuter bio je domaćin na spomenutoj ceremoniji dodjele priznanja i u uvodnom govoru nije propustio šansu da podsjeti sve na to da je osvojio titulu sa Voriorsima i da malo 'pecne' superstara Lejkersa.

Možda će vas zanimati

"Ja sam drugi NBA igrač koji je vodio ovaj šou, prvi je bio Džejms 2007. godine poslije poraza u velikom finalu. Tako da, pogodili ste, ovo je bolji osjećaj", našalio se Kari i izazvao smijeh prisutnih.

Očekivano, ovo se nije dopalo navijačima tima iz Los Anđelesa i onima koji vole Lebrona, ali je Kari pokazao i interesantan smisao za humor.

Što se nagrada tiče Kari je bio u konkurenciji za najboljeg sportistu, ali je priznanje pripalo bejzbol igraču Šoheiju Otaiju iz Los Anđeles Ejndželsa. Ipak, Stef i "ratnici" dobili su nekoliko nagrada.

Kari je dobio nagradu za obaranje rekorda, pošto je prestigao Reja Alena po broju postignutih trojki u istoriji. Takođe je dobio i nagradu za najboljeg NBA igrača ispred Nikole Jokića, Luke Dončića i Džoela Embida. Njegov saigrač Klej Tompson dobio je priznanje za "nabolji povratak", dok su Voriorsi proglašeni za najbolji tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC