• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obožavam Lebronovog sina, ali nije talentovan! NBA zvijezda progovorila o Broniju: Jasno je da nije među najboljima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lebronov sin ima 17 godina i dok on čeka 18. rođendan njegov otac ga čeka u NBA ligi!

 Sin Lebrona Džejmsa nije baš talentovan Izvor: YouTube/Screenshot/ EliteMixtapes

Lebron Džejms je najavio da će otići iz Lejkersa samo ukoliko bude imao priliku da u nekom drugom timu zaigra sa svojim sinom Bronijem Džejmsom, a 17-godišnji plejmejker bi mogao ubrzo da obuče dres nekog NBA tima.

NBA veteran Tadeus Jang je komentarisao talenat Lebronovog sina koji za sada nastupa za Sijera Kenjon srednju školu iz koje su do sada izašli NBA igrači poput Brendona Bostona i Zaira Vilijamsa, a Jang smatra da mladi Broni i te kako ima NBA potencijal. Ipak, ne vjeruje krilni centar Toronta da je Broni "elitni talenat".

Možda će vas zanimati

"Baš je dobar! Jasno je da nije među najtalentovanijima, ali jako je fizički dominantan, jak, igra dobru odbranu i dobro šutira. Može da trči, može da igra bez lopte u rukama, obožavam kako igra", rekao je Jang koji ulazi u 16. NBA sezonu u karijeri.

Lebron je redovno na srednjoškolskim utakmicama svog sina, a uskoro će biti vrijeme za upisivanje koledža. Superstar Lejkersa nije igrao na koledžu i odmah je otišao u NBA iz srednje škole, ali sa druge strane njegov sin ipak nije toliko talentovan.

Više puta je Lebron pominjao da ne želi da završi karijeru dok ne zaigra sa sinom u ligi, a s obzirom da mu je sada 37 godina, morao bi Broni da požuri sa dolaskom u NBA. 

Što se koledža tiče ponude mu ne nedostaju, a počele su još kad je imao devet godina! Tada je jedan od NCAA trenera u šali rekao da treba već tada "regrutovati" Bronija, a zapravo ozbiljne ponude su na adresu Džejmsovih stizale otkako je Broni imao 10 godina. Tada je Lebron javno izašao i rekao da je to pogrešno i da bi svi koji pokušavaju da dovedu tako mlade igrače trebalo da budu ozbiljno kažnjeni. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC