• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakvog Bogdana Bogdanovića nikad niste vidjeli! Srpskog košarkaša "uništila" Nedovićeva svadba! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović oporavlja se od vjenčanja Nemanje Nedovića i Mine Milutinović, događaja o kojem se danima priča.

 Bogdanović nakon Nedovićeve svadbe Izvor: Instagram/bogdanbogdanovic/tadione33/printscreen

Jedna od glavnih tema u srpskim medijima prethodnih dana je fantastična zabava koju su Nemanja Nedović i Mina Milutinović priredili gostima nakon crkvenog venčanja. Mnogobrojne poznate ličnosti iz svijeta košarke bile su njihovi gosti, a jedan od najbolje raspoloženih bio je Bogdan Bogdanović.

Srpski košarkaš koji pauzu između dvije NBA sezone provodi u Beogradu odlično se proveo, ali mu je sada potrebno vrijeme da se odmori nakon ludog provoda. Bek Atlante moraće da uzme nekoliko "slobodnih dana" kako bi se oporavio od svega što se desilo u prethodnim danima...

"Biće mi potrebno nekoliko dana da se oporavim od ovog vjenčanja", poručio je Bogdanović na Instagram storiju, uz tagovanje mladenaca - Nemanje i Mine. Na slici koju se okačio vidi se da mu frizura nije uredna, a na licu je primjetan umor, verovatno zbog manjka sna u prethodnim danima.

Inače, ovako je izgledala svadba Nemanje Nedovića i Mine Milutinović, koji su priredili zabavu i nakon ovogodišnjeg crkvenog venčanja. Podsjećamo, građansko venčanje obavili su prije dvije godine, kada su takođe bili u centru pažnje, ali na beogradskim ulicama!

Pogledajte kako je to namučilo Bogdana:

Izvor: Instagram/bogdanbogdanovic/Printscreen

Gosti košarkaša Crvene zvezde i njegove supruge Mine Milutonović bili su brojni Nemanjini saigrači. Na slavlju su primjećeni kum Filip Čović, a zatim redom Nenad Krstić, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Vasilije Micić, Danilo Anđušić, Nikola Kalinić, Stefan Jović, Alen Omić, Janis Papaetru, Tadija i Strahinja Dragićević... Zanimljivo, Bogdan Bogdanović se pojavio sam, bez svoje nove djevojke, američke ljepotice Britani Neta.

Ovo je Brit, nekadašnja prva pratilja na izboru za mis u Nju Džerziju i nova djevojka srpskog košarkaša:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC