• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije Lešića oglasila se i policija - krenulo je od šamara!

Autor Haris Krhalić

Poslije dešavanja u Kninu reagovala je hrvatska policija i izdala saopštenje.

 Saopštenje hrvatske policije u slučaju Save Lešića Izvor: Printscreen/Youtube/Al Jazeera English/MN Press

Sava Lešić (34) našao se u centru skandala u Kninu. Hrvatski mediji pisali su da je on sa bratom napao policajca i njegovog sina, da bi potom srpski košarkaš to demantovao. Sada se oglasila policija.

Stiglo je saopštenje iz šibensko-kninske policije povodom svih dešavanja. Potvrđeno je da je istraga završena i da je učestvovalo ukupno "šest osoba, petoro hrvatskih državljana i jedna srpska državljanka i da su osumnjičeni za krivična dijela prijetnje, nanošenja teških tjelesnih povreda, lakih tjelesnih povreda i remećenje javnog reda i mira."

"Njihova imena nisu objavljena, ali prema našim informacijama za nanošenje teške tjelesne povrede bratu te dvije djevojke iz Knina, vojniku hrvatske vojske, prijavljen je Savin brat Dragan (37), dok je njegova Savina supruga (36) prijavljena za nanošenje lakše tjelesne povrede djevojčici (13), a njegov otac prijavljen je zbog prijetnji pištoljem", navodi hrvatski "Indeks".

U nastavku teksta objašnjavaju da to nisu jedine krivične prijave koje su podnijete.

"Zbog pretnji je prijavljen i otac djevojaka (53), policajac u aktivnoj službi za koga se navodi da je udaljen iz službe zbog incidenta, iako se u vrijeme incidenta nalazio van smjene. Sava Lešić prijavljen je prekršajno zbog remećenja reda i mira, kao i brat Knjinjanki", stoji u tekstu.

Prema saopštenju koje je izdala policija, utvrđeno je da je do haosa došlo poslije incidenta na putu.

"Oba vozila su se zaustavila, došlo je do vrijeđanja između žene (36) i maloljetnice (13) i žena je ošmarila maloljetnicu, što je lakša tjelesna povreda. Poslije toga je otac maloljetnice (53) zajedno sa sinom (27) došao u dvorište kuće gdje su se oni nalazili. Sumnja se da je otac uputio prijetnje ženi (65) i njenom suprugu (69) i da je gurnuo nju, te je ona zadobila lakše tjelesne povrede. Uslijedio je verbalni sukob, gdje je čovjek (69) prijetio osobama koje su došle i onda je nastao fizički obraču gde je napadnut čovjek (27) i nanijete su mu teške telesne povrede", piše u saopštenju policije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC