• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Kninu, bivši košarkaš Zvezde i Partizana čekićem udario Hrvata? Svađa u saobraćaju pokrenula krvavi sukob!

Autor Haris Krhalić

Sava Lešić navodno je čekićem udario sina policajca poslije svađe u saobraćaju...

 Sava Lešić napad u Kninu Izvor: MN PRESS

Haos u Hrvatskoj - Sava Lešić navodno je udario čekićem sina hrvatskog policajca u Kninu. Tu informaciju prenio je "Jutarnji list" koji navodi da je do havarije došlo poslije haosa u saobraćaju.

Navodno je policajac (53) otišao sa svojim sinom (27) u kuću u kojoj su se nalazili bivši košarkaš Zvezde i Partizana sa svojim ocem i bratom, oni su rodom iz Knina...

"Najgore je prošao sin policajca koji je dobio udarac čekićem u potiljak, slomljen mu je i nos. Policija nam je potvrdila da istražuje navedeni događaj, postupak je u toku", navodi se u tekstu.

Sve je navodno počelo u ponedjeljak tokom dana kada su se dvije sestre (28 i 13 godina) u automobilu vraćale iz Šibenika prema Kninu i tada je navodno zbog preticanja došlo do svađe u saobraćaju.

"Vozač bijelog Audija Q7 beogadskih registarskih tablica pokazao je tri prsta, a na to je im je iz drugog auta pokazan srednji prst. Tada je vozač Audija poprečio put i ženska osoba je izašla iz tog auta i napala djevojčicu (13), pa je muškarac djevojčicu ošmario i pljunuo. One su potom sve to isprčale svom ocu, policajcu. On je uveče sa sinom otišao u Strmicu i tamo su našli taj automobil parkiran ispred jedne kuće", piše u tekstu.

Tada je tamo došlo do novog sukoba, a ovaj list navodi da su došli samo kako bi "razgovarali o incidentu".

"Naš izvor tvrdi da otac djevojaka nije pokazao policijsku značku ni u jednom momentu. Tvrdi da je odmah dobio letvu u leđa, a njegov sin je čekićem udaren u potiljak od jednog od braće, koji ga je potom udarao na zemlji i slomio mu nos. Policija je obaviještena, privela je braću koja su istog dana pušteni iz kninske policijske stanice. Navodno su ocu i bratu prijetili i pištoljem", zaključuje se u tekstu.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Muškarac ošamario devojčicu,e jeste muškarčina A sve zbog 3+1 prsta

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC