• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija oborila rekord, FIBA se hitno oglasila! Jokić i Janis pravili šou, a ovaj meč je ušao u istoriju!

Autor Dragan Šutvić

Duel između Srbije i Grčke u beogradskoj "Areni" pratilo je 19.150 gledalaca po čemu je postavljen novi rekord.

 oboren rekord na utakmici srbija grčka  Izvor: MN PRESS

Srbija je pobijedila Grčku u prepunoj "Areni", a navijači su napravili pravi spektakl u kvalifikacijama za Mundobasket. Zbog toga se FIBA hitno oglasila i otkrila da je postavljen novi rekord!

Meč u srpskoj prestonici gledalo je 19.150 ljudi, a to je novi rekord u evropskim kvalifikacijama za Mundobasket. Dakle, meč između srpskog i grčkog tima ušao je u istoriju po broju navijača na tribinama. Zaista nevjerovatno!

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo pravili su šou na parketu. Nikola je izvodio majstorije, njegova trojka preko superstara Grčke podigla je dvoranu na noge. Uradio je to u svom stilu, sa jedne noge, čuvenim "Sombor šafl" potezom koji je patentirao u NBA ligi. Na drugoj strani je Janis spektakularnim zakucavanjima tjerao publiku da mu aplaudira.

Imali su navijači šta da vide. Uostalom, tik pored terena sjedili su Novak Đoković i Željko Obradović, a Nole je u nekoliko navrata ustao i ovacijama i aplauzima pozdravio neke od poteza srpske ekipe. Bili su tu i Dejan Bodigora, Dragan Bjelogrlić, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Stefan Jović, Danilo Anđušić i još mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta i drugih sfera.

Koliko je svima njima značila podrška sa tribina moglo je da se vidi i po izjavama. Svaki od igrača prvo je istakao publiku u prvi plan. Učinili su to i selektori na konferencijama za medije. Svetislav Pešić se zahvalio navijačima, a oduševljenje zbog sjajnog ambijenta nije krio ni Dimitris Itudis koji je pohvalio atmosferu na tribinama.

"Bila je čast igrati pred svojim narodom, dali su nam ogromnu energiju. Bilo je tu dosta velikih imena i ljudi iz sporta, bilo nam je važno da slavimo", rekao je Jokić poslije meča.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC