• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev koš preko Janisa oduševio i Durenta! NBA as zbog Srbina napisao samo dvije riječi na društvenim mrežama!

Autor Haris Krhalić

Zbog poteza Nikole Jokića na meču protiv Grčke reagovao je i superstar Bruklina.

 Durent o košu Jokića Izvor: MN Press/YouTube/Netflix/Printscreen

Srbija je pobijedila Grčku i napravila važan korak ka plasmanu na Mundobasket, a Nikola Jokić je oduševio svijet. Odigrao je odličan meč i napravio potez za pamćenje. Pogodio je nevjerovatnu trojku preko Janisa Adetokumba.

U završnici meča je Nikola napravio korak unazad i iz okreta sa jedne noge dao trojku iz ćoška. Nešto što se rijetko pogađa i na treningu, a kamoli preko jednog od najboljih igrača današnjice. Jokiću je i to pošlo za rukom, zbog njega je eksplodirala puna "Arena", sada je na to reagovao i Kevin Durent.

Superstar Bostona je bio oduševljen potezom srpskog asa, pa je tako na društvenim mrežama ispod snimka koša napisao "Jedan jedini". Dvije riječi bile su dovoljne da izazovu oduševljenje mnogih, kako navijača u Srbiji, tako i onih u Denveru.

Nije mnogo bilo potrebno navijačima u NBA ligi da počnu da maštaju o eventualnom tandemu Jokić/Durent. Bilo bi zanimljivo vidjeti dvojicu asova u istom timu, mada to ne djeluje realno, bar ne u bliskoj budućnosti. Durent je nedavno tražio trejd, ušao je u klinč sa Netsima, nije dobio to što je želio, pa je odlučio da ostane u klubu. Sa druge strane Jokić je potpisao novi ugovor sa Nagetsima.

Srbiju sada očekuje novi važan meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Poslije Grčke slijedi okršaj sa Turskom u Istanbulu. Još jedan susret koji srpski tim mora da završi pobjedom kako bi izbjegao dodatne kalkulacije i komplikacije u grupi pred nastavak takmičenja. Male su šanse da će se u tom duelu naći povrijeđeni Vasilije Micić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC