• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" namještali ruku, Kalinić ponavljao ime jednog Španca: Pogledajte prvi trening Srbije u Češkoj VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentacija Srbije izašla je u četvrtak na prvi trening u "O2 Arenu", a izvještač MONDA sa Evropskog prvenstva bio je u dvorani i snimio kako izgledaju pripreme za početak Eurobasketa.

 Prvi-trening-reprezentacije-Srbije-u-Pragu Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Reprezentacija Srbije u četvrtak uveče ušla je u halu "O2 Arena" u Pragu, u kojoj će od petka zaigrati na Evropskom prvenstvu. Ekipa Svetislava Pešića upoznala je teren i obruče pred utakmicu protiv Holandije, a bilo je zanimljivo gledati kako "orlovi" hvataju ritam i isprobavaju koševe. Tu je bio i potpuno oporavljeni Nemanja Nedović.

Na kraju treninga, novinarima je omogućeno da priđu terenu i izvještači beogradskih redakcija mogli su da se uvjere kako teku pripreme za start Evropskog prvenstva i utakmicu protiv "lala", zakazanu za petak u 21 čas. Pogledajte kako su šutirali i "namještali ruku" Pešićevi izabranici, dok je "Kari" za to vrijeme sjedio za stolom i sa te pozicije pratio kraj treninga.

Prateći kako igrači rade, novinari su mogli da primijete i da je Kalinić šutirajući trojke nekoliko puta ponovio "San Emeterio", aludirajući na karakterističan šut legendarskog španskog košarkaša, sa kojim je Nikola igrao u Valensiji.

Pogledajte

00:18
Trening Košarkaša Srbije
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Ekipa će na ovom istom mjestu u petak od 21 čas zaigrati utakmicu prvog kola protiv Holandije. "Lale" su veoma motivisane za taj duel, pa je njihov kapiten Vorti De Jong kroz osmijeh poručio - Mi smo favoriti!

Pogledajte

00:16
Trening Košarkaša Srbije
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Poslije treninga, selektor Srbije Svetislav Pešić imao je prvo obraćanje u Pragu i tamo je zatražio da se smanji euforija, a govorio je i o slučaju kad mu je finski košarkaš Peteri Koponen slomio rame na treningu. Za to vrijeme, igrači su se spremali da napuste halu i odu na odmor pred prvi izazov na Evropskom prvenstvu koje možete svakodnevo pratiti na našem specijalu.

Pogledajte

00:18
Trening Košarka Srbija
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC