• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turci otkrili ko je napao njihovog igrača na Eurobasketu - učestvovao i bivši igrač Mege?

Autor Dragan Šutvić

Turski novinar je naveo tri imena gruzijskih košarkaša koji su navodno učestvovali u fizičkom napadu na Furkana Korkmaza poslije meča Turske i Gruzije na Evropskom prvenstvu.

 turci otkrili ko je napao njihovog igrača na eurobasketu Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/chrisalucard

Potpuni haos nastao je na Evropskom prvenstvu u košarci! Nedjelja veče donijela je mnogo drame, a to se posebno odnosi na susret Turske i Gruzije! Domaća selekcija je u Tbilisiju u vrućoj završnici savladala favorizovane Turke 84:81, ali meč je obilježila skandalozna završnica.

Došlo je do tuče između igrača dva tima Furkana Korkmaza i Dude Sanadzea, koji su izbačeni sa utakmice, a Turci su poslije tvrdili da je Korkmaz potom u svlačionici bio napadnut od strane trojice gruzijskih igrača. Zbog toga su prijetili istupanjem sa turnira, a sada turski novinari otkrivaju o kome se tačno radilo!

Turska je na meč protiv Gruzije uložila žalbu optuživši sudije da su im ukradene 22 sekunde zbog sukoba Korkmaza i Sanadzea, a na konferenciji za medije je pomoćni trener Turske Hakan Demir rekao da su trojica igrača Gruzije napala Korkmaza. A turski novinar Ismail Šenol navodi tačna imena igrača koji su Korkmaza napali u svlačionici. Navodno su to bili Sanadze, Tornike Šengelija (koji propušta Eurobasket zbog povrede ramena) i Goga Bitadze (nekadašnji igrač beogradske Mege). On tvrdi da je te informacije dobio iz turskog tima.

"Kada je Korkmaz isključen krenuo je ka svlačionici sa kondicionim trenerom Erenom Hangunom. U tim trenucima Bitadze, Šengelija i Sinadze su napali Furkana i Erena zajedno sa pripadnikom obezbjeđenja. Tuča je eskalirala pošto je Eren pokušao da odbrani Furkana od četiri osobe. Ovo su informacije iz našeg tima", naveo je Šenol.

Turska je zaprijetila istupanjem sa Evropskog prvenstva ukoliko im ne budu bili dostavljeni video snimci sa sigurnosnih kamera, a FIBA se još uvijek nije oglašavala o ovom pitanju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC