• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Dončić igra za reprezentaciju umjesto da odmara za NBA ligu? Stigla poruka iz Dalasa - samo pogledajte ovaj snimak

Autor Haris Krhalić

Luka Dončić oduševljava sve na Eurobasketu, a jedna američka novinarka je postavila zanimljivu objavu na društvenim mrežama.

 Luka Dončić poeni protiv Francuske Izvor: Profimedia/Marius Becker/dpa

Luka Dončić odveo je Sloveniju na prvo mjesto grupe B i sa liderske pozicije idu u nokaut fazu takmičenja na Eurobasketu. Tamo bi mogli da se sastanu sa Srbijom u završnici takmičenja, ali prije toga se pojavio jedan zanimljiv snimak. Jedna novinarka iz Dalasa objavom na društvenim mrežama oduševila je mnoge.

Keli Kaplan je na svom Tviter nalogu okačila klip na kome se vidi kako Dončić sa saigračima i navijačima proslavlja veliki uspjeh i pobjedu protiv Francuske. Svi zajedno pjevaju i skaču. "Pitate se zašto Dončić bira da pauzu u NBA ligi provede tako što igra za Sloveniju - sa koncima na glavi, nateklim zglobovima, povrijeđenim prstima? Ovaj momenat sve govori", napisala je Keli koja radi za jedan lokalni list u Dalasu. Podsjetila je tako na činjenicu da se Luka često odaziva na pozive reprezentacije i da je on taj koji insistira da igra kada god može.

Superstar Slovenije i Dalasa je u utorak uveče rekao da "bi se kladio da će Janis dati najviše poena na jednoj utakmici na šampionatu". Onda je u sredu demonstrirao silu protiv Francuske (88:82). Ubacio im je 47 poena, uz nestvarnu trojku i postao rekorder na prvenstvu Evrope, oborio je rekord i Nikosa Galisa. Nadomjestio je izostanak Majka Tobija kog je povredio sudija. I, nema namjeru tu da se zaustavi, hoće da proba da donese svojoj reprezentaciji novu titulu prvaka Evrope.

Prije pet godina dobili su Srbiju, sada ih u nokaut fazi u Berlinu čeka prvo duel sa Belgijancima, dok je okršaj sa pulenima Svetislava Pešića moguć u polufinalu. Pod uslovom da i jedni i drugi savladaju svoje rivale na tom putu. Sada će publika u Njemačkoj moći da gleda uživo trojicu superstarova, Dončića, Janisa Adetokumba i Nikolu Jokića. Prava poslastica za sve ljubitelje košarke, dok za to vrijeme Lukini advokati rješavaju sudski spor sa njegovom majkom Mirjam...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC