• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad smo vidjeli da Srbiji ne možemo ništa - čuvali smo se za Berlin! Poljaci iskreni: Čast je igrati sa ovakvim timom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Poljske Igor Miličić priznao je da je njegov tim u meču sa Srbijom vrlo brzo vidio da nema šta da traži. Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Selektor-Poljske-priznao-da-je-njegov-tim-odustao-od-meca-sa-Srbijom Izvor: Youtube/FIBA Media

Selektor Poljske Igor Miličić je prije meča sa Srbijom u intervjuu za MONDO isticao da su "orlovi" jako širok tim i jedna od najboljih ekipa na prvenstvu, a poslije utakmice je naglasio da je sama prilika da se sa Srbijom igra za prvo mjesto u grupi zaista veliki uspjeh.

Na kraju je u završnom meču turnira u Pragu Poljska izgubila od srpskog tima sa 27 poena razlike, ali sada su misli ove ekipe potpuno na Berlinu, osmini finala i meču sa Ukrajinom. 

"Prvo da se zahvalim navijačima koji su došli ovdje da nas podrže. Uradili smo nevjerovatan posao ovdje. Biti u situaciji da igramo sa Srbijom za prvo mjesto je velika stvar za našu zemlju. Danas smo probali da ostanemo u meču koliko je moguće, ali sa 55 odsto za tri Srbije nije bilo moguće bolje se suprotstaviti. Sada se nadamo da ćemo biti što bolji u Berlinu i da ćemo nastaviti", rekao je Igor Miličić. 

On je naglasio da Srbija nevjerovatno dijeli lopte, da Micić, Jokić i ostatak tima sjajno sarađuju što se vidjelo i po nevjerovatnih 27 asistencija u meču.

"Definitivno je ovo bio meč sa kojom igramo sa Srbijom za prvo mjesto je velika stvar za Poljsku. Srbija je pokazala opet da najbolje dijeli loptu pod košem, a puno igrača i Micić prije svega spolja odlično to rade. Danas su imali 27 asistencija što je stvarno vrhunski rezultat. Probali smo da se suprotstavimo, nismo mogli, na kraju kada smo vidjeli da ne možemo ništa čuvali smo snagu za osminu finala gdje su naše misli", iskren je bio Miličić. 

Najbolji pojedinac Poljske u ovom meču bio je Mihal Mihalak sa 17 poena i 4 skoka, a i on je kratko prokomentarisao meč sa Srbijom.

"Definitivno smo srećni sa našim rezultatom i igrama ovdje. Pobijedili smo tri meča, bilo je ovo sjajno putovanje i već smo glavama u Berlinu na narednom meču", završio je Mihalak.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC