• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić napravio šou u busu, pustio Mitra Mirića! Zbog skandiranja i narodnjaka, neki navijači čak i ljuti (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Dončić i njegove kolege iz reprezentacije su burno proslavile pobjedu nad Francuskom.

 Luka Dončić pustio pjesmu Mitra Mirića Izvor: Twitter/krentip/Eurobasket/Screenshot

Košarkaška reprezentacija Slovenije pobijedila je Francusku (88:82) u derbiju 5. kola Eurobasketa i tako obezbijedila prvo mjesto u grupi, a susret su obilježili maestralni Luka Dončić sa 47 poena i kapiten tima Goran Dragić koji gotovo da nije izlazio iz igre. Slovenija je ovim trijumfom obezbijedila lakši dio žrijeba do polufinala, pošto prvo idu na Belgiju, potom na Ukrajinu ili Poljsku, a koliko im je pobjeda značila najbolje govori snimak iz autobusa...

Na putu ka hotelu u Kelnu, Slovenci su skakali i "ljuljali" autobus, a neko od članova stručnog štaba poveo je navijanje koje se često može čuti i u Srbiji: "Dajte Francuze da se igramo, igramo", orilo se autobusom.

Mnogim navijačima Slovenije na društvenim mrežama zasmetalo je što su na srpskom slavili najveću pobjedu na Eurobasketu, a još više ih je pogodilo što se potom iz zadnjeg dijela autobusa, gdje je bio Luka Dončić, potom čuo dobro poznati srpski narodnjak Mitra Mirića, jednog od omiljenih pevača slovenačkog košarkaša.

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pjevali su Slovenci dok su odlazili u hotel u Kelnu, odakle su dan kasnije avionom otputovali u Berlin pošto su ponovo imali problema sa prevozom.

"Šteta što ne znaju da pjevaju slovenačke pjesme", glasio je jedan od komentara na snimak, da bi drugi korisnik Tvitera napisao: "Najsmješnije je čitati zajedljive komentare Puritanaca o pjesmama na drugom jeziku. Kada lome kosti i krvare na terenu, onda smo ponosni na njih, a kada ovo rade onda ne valja...".

Pogledajte!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC