• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci u šoku zbog Srbije: Oni znaju šta će biti s Nikolom poslije tuge na Eurobasketu!

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić je vodio Srbiju na Evropskom prvenstvu, ali na kraju ni njegova uloga nije bila dovoljna da povuče čitavu ekipu ka boljem rezultatu.

 Amerikanci o Jokiću nakon ispadanja od Italije Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije doživjeli su debakl na Evropskom prvenstvu u Berlinu, pošto su takmičenje završili već u osmini finala. Poraz 86:94 od Italije bio je drugi bolan poraz od "azura" u tek nešto više od 12 mjeseci, a mnogi se pitaju ko je kriv za katastrofu Srbije.

Selektor Svetislav Pešić je analizirao poraz njegovog tima, Đanmarko Poceko je burno slavio trijumf svog tima, a sve to teško je palo Nikoli Jokiću. Ipak, američki novinari tvrde da će MVP NBA lige tek sada pobjesniti i još dodatno podići nivo svojih partija!

Posebno emotivni na društvenim mrežama nakon poraza "orlova" bili su novinari portala "DNVR", koji su nedavno bili u posjeti Srbiji i bili oduševljeni gostoprimstvom u Jokićevoj domovini. Detaljno su pratili dešavanja na Eurobasketu, a imali su i šta da kažu nakon eliminacije Srbije.

"Našim novim prijateljima tamo daleko, nadamo se da ćete ostati uz nas. Bićemo pet put uživo svake nedjelje, poslije svake utakmice Nagetsa, bilo da pobijede ili izgube. Mnogo toga o Jokiću će vam stići od nas. Idemo napred - zajedno", napisali su iz "DNVR Nagetsa".

Novinar Brendan Vogt je istakao da se zaista loše osjeća poslije tog poraza.

"Kapa dole Italiji. Osjećam se bolesno zbog Srbije. Ovo je njima (Srbima) jako značajno, a kada vide Jokića u onom dresu, to im je bitnije nego što mi možemo da shvatimo. Bilo je ovo teško gledati."

Endi Bejli, novinar "Bličer riporta" i inače veliki fan Nikole Jokića objasnio je koliko je Somborac bio važan za ovaj tim Srbije.

"Nikola Jokić je ubacio 32 poena (šutirajući 8/14), uz 13 skokova i četiri asistencije za manje od 29 minuta. Dok je igrao, Srbija je dala 11 poena više od Italije. Što znači da je Srbija primila 19 poena više nego što je dala dok je on 11 minuta odmarao. A tih "-11" za pet minuta na prelasku iz treće u četvrtu četvrtinu su i izbacili Jokića sa turnira."Ovako je Srbija izgubila od Italije:

I na kraju, možda i najzanimljivija poruka stigla je od poznatog američkog jutjubera koji pomno prati Denver Nagetse. Jutjuber poznat kao "Svajpa" iznio je i dobre i loše strane ovog poraza.

"Loša stvar: Srbija je izgubila kao favorit, neće osvojiti turnir, a meni je žao mojih Srba. Dobra strana: Jokić je bolji nego što je ikada bio, i sada će da popi*** zbog poraza u NBA i Evrobasketu jer nije imao dovoljnu podršku. Sezona koja slijedi će biti luda", nema nikakvu dilemu ovaj Amerikanac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC