• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarac za Sloveniju - Bez Dragića do kraja Eurobasketa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Reprezentacija Slovenije moraće da nastavi turnir u Berlinu sa jednim igračem manje, pošto je zbog povrede Zoran Dragić završio učešće.

 Slovenija bez Dragića do kraja Eurobasketa! Izvor: Profimedia/Marius Becker/dpa

Košarkaši Srbije ispali su sa Eurobasketa poslije poraza od Italije u osmini finala turnira i tako doživjeli debakl. Nikola Jokić nije igrao u pet ključnih minuta utakmice, svi se pitaju šta je razlog eliminacije, a selektor Svetislav Pešić imao je svoje viđenje situacije.

No, turnir u Berlinu će se nastaviti utakmicama četvrtfinala u utorak, ali loše vijesti sada su stigle i za Slovence - oni će morati dalje da nastave bez Zorana Dragića!

Loša vijest za reprezentaciju Slovenije uoči njihovog četvrtfinala protiv Poljske, koje je zakazano za sredu. Zoran Dragić je povrijedio butni mišić i Košarkaški savez Slovenije potvrdio je da do kraja turnira neće moći da pomogne ekipi.

"Očigledno mi nije suđeno da pomognem reprezentaciji u odlučujućim bitkama na Evropskom prvenstvu. Pomagaću saigračima sa klupe, glasno ih bodriti i na taj način daću im pozitivnu energiju, koja će nam biti potrebna narednih dana. Vjerujem da će momci da ostave srce na terenu i da ćemo se na kraju zajedno radovati dobrom rezultatu koji svi toliko želimo", rekao je Zoran Dragić za zvanični sajt Saveza.

Mlađi od dvojice braće Dragić se povredio u finišu prvog poluvremena osmine finala protiv Belgije, a Slovence u srijedu od 20.30 očekuje četvrtfinalni okršaj protiv Belgije. Sa još jednim igračem manje u rotaciji, tim predvođen Lukom Dončićem i Goranom Dragićem imaće još teži zadatak u odbrani titule prvaka Evrope osvojene 2017. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC