• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Centar hvalio sebe i Gobera, a Jokića zaboravio! Njegova izjava će podići buru: "Bolje od nas NBA liga nije vidjela"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Centar Minesote je izgleda zaboravio ko je dvostruki uzastopni MVP NBA lige...

 Karl-Entoni-Tauns-zaboravio-na-Nikolu-Jokica Izvor: Profimedia

Eurobasket je završen za Nikolu Jokića, Srbija je ispala sa šampionata, pa sada može da se posveti pripremama i radu za novu sezonu u NBA ligi. Upravo je odande stigla izjava koja će ga i te kako motivisati pred početak, pošto je Karl-Entoni Tauns iznio niz pohvala na sopstveni račun i na račun Rudija Gobera, a Srbina je skroz zaboravio.

Tauns, momak rođen u Nju Džersiju, će od naredne sezone igrati sa Goberom u Minesoti. Napravljen je veliki trejd i mnogi su zabrinuti da njih dvojica ne mogu da igraju zajedno i da taj tandem neće funkcionisati. Sa tim se ne slaže centar "vukova" koji je ubijeđen da tim ima sve što je potrebno za uspjeh.

"Smatram da je Gober jedan od najboljih defanzivaca koje smo ikada imali u ligi. Ima sve što je potrebno da to dokaže. Za sebe smatram da sam jedan od najboljih igrača u napadu i jedan od najvećih talenata koje je liga ikada vidjela. To što smo sada spojeni i što ćemo igrati zajedno daje potpuno neki novi spektar mogućnosti", rekao je Tauns za "CBS".

S obzirom da i on i Francuz igraju na poziciji centra i da Gober nema šut sa distance, jasno je da će Karl biti taj koji će morati da se prilagodi timu. Velika je vjerovatnoća da će morati da igra na mjestu krilnog centra. Ističe da je spreman za sve to.

"Žrtvovao sam mnogo toga kada sam došao u NBA uključujući i svoje tijelo. Žrtvovao sam i javno mnjenje odnosno mišljenje drugih ljudi o meni. Sve da bi bilo bolje za moje saigrače, za tim, sve kako bismo imali što bolji rezultat", zaključio je Tauns.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC