• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispao sa Eurobasketa, ide pravo kod Lebrona Džejmsa: Čim je izašao iz svlačionice, svi su znali da će u Lejkerse!

Autor Dragan Šutvić

Veliki povratak njemačkog košarkaša u Los Anđeles!

 denis šruder se vraća u lejkerse Izvor: MN PRESS

Nemački košarkaš Denis Šruder (29) vraća se u Lejkerse odmah poslije Eurobasketa. To su američki mediji potvrdili čim je završen meč njegove reprezentacije i Španije u polufinalu Evropskog prvenstva, u kojem je ubacio čak 30 poena. Iskusni plejmejker iz Braunšvajga tako će se vratiti u tim za koji je igrao u sezoni 2020/21, a nakon toga je nastupao za Boston Seltikse i Hjuston Rokitse.

Ove sedmice njega očekuje još meč za treće mjesto protiv Poljske u nedjelju, a onda će se poslije kratkog odmora pridružiti Lebronu Džejmsu, Raselu Vestbruku, Entoniju Dejvisu, Patriku Beverliju i ostatku tima sa kojim će imati zadatak da vrati najslavniju NBA franšizu u plej-of, iz kojeg je prošle sezone izostala.

Šruder je imao sjajne nastupe na Evropskom prvenstvu i šesti je strijelac turnira sa 21,6 poena po utakmici, a uz to je i četvrti asistent Eurobasketa, sa 7,3 asistencija po meču. On je potvrdio NBA klasu, pa ne iznenađuje što u Los Anđelesu smatraju da će im donijeti mnogo u njegovoj 11. sezoni u Americi. Karijeru u najjačoj ligi počeo je u Atlanti 2013, gdje je stigao kao 17. "pik" na draftu, a poslije pet sezona u Houksima igrao je i dvije za Oklahomu, prije prvog dolaska u Lejkerse.

Vijest o njegovom dolasku potvrdio je poznati novinar portala "Atletik" Šams Čaranija i sada bi bilo iznenađenje ako se ovaj transfer ne bude dogodio.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC