• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Peđe Stojakovića isti otac- pogledajte kako "sipaju" trojke: Pola Amerike se otima za Andreja (18), a on rastura

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predrag Stojaković je zadržao svoju "mekanu" ruku po kojoj je bio poznat tokom igračkih dana, a danas se za njegovog nasljednika čak šest američkih koledža raspituje i nudi mu mjesto u timu.

 Pedja-Stojakovic-i-sin-Andrej-sutiraju-trojke Izvor: Twitter/@brhoops/Printscreen

Sin Predraga Stojakovića (45) nalazi se na košarkaškoj raskrsnici. Andrej Stojaković (18) je trenutno u procesu biranja koledža na kom će nastaviti svoju košarkašku karijeru. Mediji u SAD su otkrili da nasljednik slavnog srpskog košarkaša i NBA šampiona bira između jednog od šest univerziteta.

A sada je mladi Andrej prilikom posjete Univerzitetu Oregon riješio da pokaže kako on i njegov slavni otac Peđa šutiraju za tri poena. I da, obojica su se sjajno pokazali!

Ovaj mladi krilni košarkaš je u julu napunio 18 godina, visok je 201 centimetar i pohađao je srednju školu Jezuit u Sakramentu. Sada bira između koledža Djuk, Oregon, Stenford, Teksas, UCLA i Virdžinija. Međutim, na društvenim mrežama se pojavio sjajan video snimak dvojice Stojakovića.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se Peđa Stojaković koji šutira za tri poena iz ćoška terena, a potom to isto čini njegov sin Andrej. Naravno, obojica su odlično pogađali, a objava snimka propraćena je riječima "Kakav otac, takav sin". Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Andrej je već posjetio i koledže UCLA i Stenford, a tom prilikom je govorio o svojoj igri, ali i svom ocu, prvaku Evrope i svijeta sa Jugoslavijom 2001. i 2002. godine.

"Vidim sebe kao svestranog igrača koji može mnogo toga da uradi na terenu. Naravno mnogo toga iz moje igre dolazi iz rada sa mojim ocem. Sve te sitnice koje me uči znače mi i djeluju kada igram, držim se toga", izjavio je Andrej Stojaković početkom ljeta. Evo kako je Andrej igrao u srednjoškolskoj košarci:

Andrej Stojaković, Predragov sin
Izvor: YouTube/Courtside Films

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC