• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pukla bruka - NBA tim izgubio od Australijanaca! Pukli usred Amerike, mnogi su se odmah sjetili Željka i Bogdana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tim iz najjače lige na svijetu se obrukao protiv ekipe iz Australije.

 Finiks-izgubio-od-Adelejda-u-Americi Izvor: Profimedia

Finiks je izgubio od Adelejda na svom terenu usred Amerike (124:134)! NBA tim se obrukao protiv sastava koji je prošle sezone u šampionatu Australije (NBL) bio sedmi na tabeli. Nije čak došao ni do plej-ofa u tamošnjoj ligi, a sada je ostvario istorijsku pobjedu. Uspio je ono što je pošlo za rukom Fenerbahčeu 2015. godine kada su pobijeđeni Bruklin Netsi pod vođstvom Željka Obradovića, Bogdan Bogdanović je u tom meču dao 17 poena.

Koliko su svi vjerovali u laku i ubjedljivu pobjedu Sansa govori i podatak da je na kladionicama kvota na to bila 1.01. Primjera radi na pobjedu gostiju je kvota bila 20. Vjerovatno ni oni nisu vjerovali da bi mogli da naprave senzaciju, ali su na kraju u tome uspjeli. Predvodili su ih Krejg Rendal II sa 35 poena (9/17 za tri) i Rob Frenks sa 32 (6/10 za tri), dok su na drugoj stran najbolji bili Kameron Pejn (23) i Deandre Ejton (22), Devin Buker dodao je 13, a bivši igrač Partizana Džok Lendejl 12 poena.

Ovaj rezultat ujedno je i potvrda da u Finiksu stvari ne funkcionišu. Vlasnik kluba Robert Sarver suspendovan je na godinu dana i kažnjen je sa 10 miliona dolara. Istragom je utvrđeno da je "vrijeđao na rasnoj osnovi zaposlene i da je vrijeđao žene". Zbog svega toga je odlučio da proda klub i očekuje se da će se to uskoro dogoditi. Ustanovljeno je da je jednoj zaposlenoj trudnici u klubu rekao da "neće moći da radi svoj posao kako treba kada postane majka".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC