• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janis Adetokumbo želi da nestane - "Gdje je, dođavola, on?" Jedva čeka kraj karijere - biće kao NBA legenda!

Autor Dragan Šutvić

Grčki košarkaš Janis Adetokunbo ne želi da bude u centru pažnje kad završi sa igračkom karijere.

 janis jedva čeka kraj karijere  Izvor: MN PRESS

NBA sezona bliži se početku, a jedna od najvećih zvijezda i u predstojećem prvenstvu biće Janis Adetokunbo - po mnogima najbolji igrač lige. Dvostruki MVP NBA lige prije Nikole Jokića, pa zatim i šampion sa Milvoki Baksima, igrač je u kojeg će biti uperene kamere na najvećoj svjetskoj pozornici. Svi će gledati da li Janis nakon neuspjeha sa Grčkom na Evropskom prvenstvu sada može da "povuče" tim iz Viskonsina ka velikim rezultatima, a on je već malo umoran od svega toga.

Grčki košarkaš čiji su roditelji porijeklom iz Nigerije jedva čeka da ne bude u centru pažnje! Zapravo, volio bi da se potpuno isključi iz košarke kad završi igračku karijeru. Teško je povjerovati da će za nekoliko godina uspjeti da pronađe mjesto na kojem ga niko ne poznaje, ali Janis već sada zna - želi da bude u ilegali kao Tim Dankan!

"Kad se povučem iz ove igre, želim da nestanem. Želim da odem negdje gdje me neće poznavati. Želim da budem kao Tim Dankan! Gdje je, dođavola, Tim Dankan", ispalio je Janis Adetokunbo i nasmejao ljubitelje košarke na društvenim mrežama. Mnogi su počeli da se pitaju isto jer nekadašnjeg NBA asa i jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u istoriji rijetko mogu da vide u medijima.

Podsjećamo, nedavno se i Nikola Jokić uporedio sa Dankanom. Srpski centar istakao je da želi da bude za Denver ono što je Timi bio za San Antonio Sparse, a da mu je za tako nešto potrebno i da osvaja titule. Dvostruki uzastopni MVP NBA lige prvu priliku za prsten imaće u sezoni koja počinje sredinom oktobra, gdje je Denver jedan od favorita iz senke.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC