• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona šokirala kapitena - dala mu otkaz bez riječi! Španac poludio: "Jasikevičijus je ćutao, nisam ovo zaslužio!"

Autor Haris Krhalić

Pjer Oriola vidno je nezadovoljan tretmanom koji je imao u španskom klubu...

  Pjer Oriola o otkazu u Barseloni Izvor: MN PRESS

Barselona je otpustila Pjera Oriolu pred početak Evrolige. Doskorašnji kapiten španskog kluba ostao je u šoku. Nije mogao da vjeruje šta mu se dogodilo. Prije svega zbog načina na koji mu je sve to bilo saopšteno i zbog same reakcije cijelog kluba. Od 2020. godine je nosio kapitensku traku, ali ni to nije bilo dovoljno za pristojniji oproštaj.

Španski košarkaš ostao je iznenađen zbog tretmana koji je imao u prethodnom periodu. Bijesan je na klub zbog svega toga. "Odlazim iz kluba dvije godine prije isteka mog ugovora, jer su oni tako odlučili jednostrano. Znam da sam dao sve od sebe kada god sam dobio šansu. To je njihova odluka i moram da prihvatim da nisam više u planovima ekipe. U isto vrijeme sam razočaran, jer smatram da sam mogao da doprinesem, bio sam kapiten, a oni se nisu ni oglasili poslije svega", naveo je Oriola u saopštenju.

Odigrao je 142 meča u Evroligi, dobio je ulogu kapitena, poštovanje saigrača, ali se sve završilo loše po njega. "Bio sam na sastanku sa Huanom Karlosom Navarom i Mariom Brunom kako bismo analizirali moj performans prethodne sezone. U posljednjih pet minuta sastanka rekli su mi da nisam više u planovima ekipe. Mogli smo da izbjegnemo taj bespotreban sastanak. Trener Jasikevičijus mi nije rekao ni riječ. Pozvao me je dva mjeseca poslije izbacivanja iz tima da me pita da li sam ljut. Tada nisam bio bijesan više, kada dođe kraj, dođe", zaključio je Oriola. Za njega je veliko interesovanja pokazala Đirona koju vodi legendarni Mark Gasol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC