• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alarm u Denveru - Jokić se povrijedio pred početak sezone! Trener Nagetsa se oglasio: "Moramo da budemo pametni"

Autor Dragan Šutvić

U Nagetsima su zabrinuti zbog povrede srpskog centra.

 nikola jokić se povrijedio  Izvor: Profimedia

Nikola Jokić se povrijedio pred početak nove NBA sezone. Na pripremnoj utakmici protiv Oklahome došlo je do povrede zgloba desne ruke i sada su svi u klubu zabrinuti. Uključen je alarm, mada prema prvim procjenama ne djeluje da je u pitanju nešto previše ozbiljno. Doduše, ovo znači i da vjerovatno srpski igrač neće igrati previše tokom priprema kako se ne bi pogoršala situacija sa povredom.

Jokić zbog toga nije odradio trening sa timom Denvera, a trener Majkl Meloun je objasnio da "Nikolu muči zglob i da moraju da donose pametne odluke po tom pitanju". Nagetsi će na pripremama odigrati još četiri meča, prvo protiv Čikaga, pa onda protiv Finiksa, Los Anđeles Klipersa i Golden Stejta. Gotovo je sigurno da Srbin neće biti u timu protiv Bulsa, dok će se pratiti situacija za ostale mečeve. Novu NBA sezonu Denver počinje utakmicom protiv Jute (20. oktobra).

Jokić je protiv Tandera i Alekseja Pokuševskog odigrao jedan od najlošijih mečeva. Završio je meč bez poena iz igre, postigao je 2 poena (oba sa penala), uz pet skokova i tri asistencije. Dok povreda dvostrukog uzastopnog MVP-ja NBA lige brine navijače, ono što ih raduje svakako je povratak Džamala Mareja i Majkla Portera juniora. Dvojice igrača koja bi u narednoj sezoni, uz Nikolu, trebalo da budu lideri tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC