• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjiću grmio "Pionir", on srušio Zvezdu, pa poručio: Teško je ovo i opisati!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na povratku u "Pionir" Dejan Radonjić je sa ekipom Panatinaikosa uspio da pobijedi Crvenu zvezdu!

 Dejan Radonjić komentarisao pobjedu Panatinaikosa protiv Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Košarkaši Panatinaikosa su u neizvjesnoj završnici uspjeli da savladaju Crvenu zvezdu u "Pioniru" 77:75 i tako ostvare prvu pobjedu u eliti ove sezone, dok je Crvena zvezda ostala bez trijumfa i čekaće još uvijek.

Doskorašnji trener crveno-bijelih i najtrofejniji stručnjak u istoriji kluba Dejan Radonjić se prvi put od svog drugog odlaska iz Beograda vratio u halu "Aleksandar Nikolić" i odmah je uzeo pobjedu.

"Čestitam svojim igračima na pobjedi i na sjajnom meču večeras. Kao što sam rekao prije meča bio je težak meč, a na početku defanzivno težak za nas. Poslije smo bili bolji. Napadački je ovo bila naša najbolja utakmica ove sezone", počeo je Radonjić, pa nastavio:

"Bilo nam je jako bitno da pobijedimo ovdje. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, a Crvena zvezda je odigrala dobro. Bio je ovo meč na jednu loptu, dobili smo i to je to", rekao je na startu u analizi meča Dejan Radonjić.

Osvrnuo se trofejni stručnjak i na sjajan doček koji je doživio u punom "Pioniru" od strane navijača crveno-bijelih.

"Potpuno je jasno da je osjećaj vrlo specifičan, ali prije svega hoću da se zahvalim svima u sali na jednom fantastičnom dočeku i atmosferii koja je bila fantastična čitavih 40 minuta, gdje su navijači sjajno podržavali svoj tim, a i prema nama su bili korektni. To je jedan poseban osjećaj i jako ga je teško opisati", iskren je bio Radonjić.

Prokomentarisao je novi strateg Panatinaikosa i ambicije svog tima i igru "zelenih" na startu sezone.

"Mislim da smo prvi meč protiv Reala odigrali jako dobro, s obzirom na to što smo imali situaciju sa igračima koji su nam bili na Evropskom prvenstvu. Osim toga samo nekoliko igrača iz prošle sezone je tu i još uvijek nismo sa timom napravili nijedan trening sa svim igračima", počeo je on, pa pojasnio:

"Probali smo da budemo što bolji, protiv Reala smo imali šansu da slavimo, a nakon toga smo izgubili od Arisa gdje je apsolutno bilo jasno da ćemo morati da dajemo maksimum bez obzira da li igramo kod kuće, na strani u Evroligi ili prvenstvu. Došli smo ovdje da odigramo dobar meč prije svega. Mislim da je utakmica bila takmičarski dobra sa puno pozitivnih stvari, bilo je dosta toga što čini košarku lijepom. Jedna odluka i jedna lopta nam je donijela pobjedu, što nam zbog svih okolnosti jako puno znači. Zbog samopouzdanja, rasporeda, opterećenja koja su prisutna", objasnio je Radonjić.

Dotakao se crnogorski stručnjak i situacije sa povredama i neuigranim timom koju ima u Atini.

"Ja sam rekao i ranije, a sada je sasvim jasno da je to u ovim okolnostima logično razmišljanje. Čekamo da nam se pridruži Volters, da vdimo kako izgledamo i da vidimo šta možemo da očekujemo. Vidjećemo koliko će nam dana ili mjeseci trebati da dođemo do nekog našeg maksimuma. Treba sačekati igrače, jer je i Grigonis prije desetak dana izašao iz povrede, Ponitka je došao posle Eurobasketa, kao i Papajanis. Treba prvo da se upoznamo malo bolje."

Na kraju je kratko prokomentarisao i igru Zvezde:

"Zvezda je igrala dobar meč, imala je priliku da nas savlada. Sigurno im fale igrači što će sigurno uticati na njihove igre i rezultat u narednom periodu", završio je Radonjić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC