• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjićev pulen spavao na aerodromu! Zvezda dočekala PAO, Amerikanac noćio u Surčinu - evo i zašto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni evroligaški košarkaš proveo je noć na beogradskom aerodromu.

 Derik Vilijams izgubio pasoš, pa noćio na aerodromu u Beogradu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde danas su saznali da će im u nastavku sezone saigrač biti i Luka Vildoza, a večeras će bez njega igrati meč protiv grčkog Panatinaikosa, u drugom kolu Evrolige. Taj meč, na kojem će crveno-bijelima suprotstaviti njihov nekadašnji trener Dejan Radonjić, biće prava prilika da se zaboravi poraz od Efesa na otvaranju sezone.

Posebno kada se ima u vidu da su Grci oslabljeni došli na gostovanje. Nejt Volters nije ni doputovao sa timom, a iskusni Derik Vilijams imao je mnogo problema nakon što je ekipa sletjela na aerodrom u Surčinu. Američki košarkaš prenoćio je na aerodromu zbog problema sa pasošem!

Iskusni košarkaš prošle godine u Španiji izgubio je pasoš, što je i prijavio. Dobio je novu dokumentaciju, ali je u međuvremenu pronađen njegov stari pasoš koji je poništen. Sa nevažećom dokumentacijom se pojavio na aerodromu, pa je morao da sačeka da mu neko iz Atine donese novu i tek je u jutarnjim časovima prošao pasošku kontrolu.

Podsjećamo, Derik Vilijams bio je pod znakom pitanja za ovaj meč i zbog udarca koji je dobio u grčkom prvenstvu na meču protiv Arisa. Ipak, on može da pomogne ekipi na gostovanju Zvezdi, gdje će Radonjićev tim probati da prekine niz od tri uzastopna poraza na početku nove sezone. Za to će im biti potrebna i sjajna partija iskusnog košarkaša koji je Minesote, Sakramenta, Niksa, Majamija, Klivlenda i Lejkersa zaigrao u Evropi. U međuvremenu je nekadašnji 2. pik sa drafta 2011. godine nosio dres Bajerna, Fenerbahčea, Valensije i Makabija, prije nego što je ovog ljeta potpisao ugovor sa timom iz Atine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC