• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog odluke Partizana se "udario po čelu": Do juče igrao za crno-bijele, sad ne vjeruje što nisu pravili faul!

Autor Haris Krhalić

Dalas Mur je očekivao da će Partizan napraviti faul u Vitoriji umjesto što će dozvoliti Hauardu da šutem za tri riješi utakmicu.

 Dalas Mur zamjerio što košarkaši Partizana nisu napravili faul Izvor: MN PRESS

Partizan je imao sve u svojim rukama i djelovalo je da ide ka prvoj pobjedi u Evroligi poslije punih osam godina, međutim Baskonija je napravila čudo u završnici i prvo preko Markusa Hauarda meč odvela u produžetak, a onda ga tamo i dobila - na kraju 103:96 za radost domaćih navijača. Očekivano, nakon utakmice se najviše priča o "šta bi bilo kad bi bilo situacijama", a ona koja je najviše privukla pažnju desila se upravo prije odlučujuće trojke Hauarda za dodatnih pet minuta u Vitoriji.

U tom trenutku, na svega nekoliko sekundi do kraja, Partizan je vodio 89:86, a dok je Hauard išao ka košu crno-bijelih i namještao se na šut za tri poena - postavlja se pitanje zašto ga Panter ili neko od njegovih saigrača nije faulirao...

To je prošlo kroz glavu sigurno mnogim navijačima Partizana, mada je sada "lako pričati" kada je koš postignut kako je rekao Željko Obradović, dok je jedan od onih kojima odluka crno-bijelih da ne fauliraju nikako nije logična - i košarkaš koji je do prije samo nekoliko mjeseci nosio njihov dres.

Američki plejmejker Dalas Mur pratio je meč Partizana i Baskonije u Evroligi, radovao se kada je Panter postigao trojku kojom je djelovalo da je meč riješen, ali se poslije koša Hauarda opet javio i uz udarac po čelu (emodži) zamjerio što nije napravljen faul.

Podsjetimo, američki košarkaš je igrao samo prethodnu sezonu za Partizan i u pojedinim trenucima je bio vrlo važan šraf, znao je da pokrene seriju crno-bijelih, da bi nakon odluke sportskog sektora da je prekobrojan - potpisao kratkoročni ugovor sa CSKA iz Moskve koji će biti produžen do kraja godine ako ostavi dobar utisak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC