• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić je dvije godine najbolji igrač svijeta, a ne znaju mu prezime: Legenda ga pomiješala sa Đokovićem

Autor Haris Krhalić

I na sve to tvrdi da bi Kevon Luni iz Golden Stejta "mogao da ga čuva".

 Kevin Garnet zamijenio Jokića i Đokovića Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski košarkaš Nikola Jokić već dvije godine zaredom je najbolji košarkaš NBA lige, međutim ni to nije bilo dovoljno da bi svi naučili njegovo ime i prezime. Tako se košarkaška legenda Kevin Garnet obrukala u jednoj emisiji kada je u najavi utakmice Denvera i Golden Stejta pogriješio Jokićevo ime, a iako je u studiju bio sa još tri bivša košarkaša (Met Barns, Pol Pirs i Stiven Džekson) - niko od njih ga nije ispravio.

Ipak, sigurno će i Somborac oprostiti Kevinu Garnetu na lapsusu pošto je umjesto Jokić izgovorio "Đoković", što je samo još jedan dokaz koliko se u Americi prethodnih nedjelja i mjeseci pisalo o srpskom asu kome je zabranjeno učešće na US openu jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

"Ima da padne osam puta, ustane, dođe do skoka, čuva Entonija Dejvisa, čuva Embida, čuva Đokovića... Nije ga briga! Ima 25 godina, izgleda kao da su mu 72", ispričao je Kevin Garnet hvaleći Kevona Lunija iz Golden Stejta, a koji bi izgleda mogao da sačuva i srpskog tenisera u reketu, što djeluje da ne bi bio problem kada se u obzir uzme recimo razlika u visini (206 cm Amerikanac, a Srbin - 188 cm).

Interesantno, Kevon Luni je na kraju odigrao dobru odbranu protiv Nikole Jokića u najvećem dijelu utakmice protiv Golden Stejta, ali ne treba se zanositi - kada je Srbin dodao gas, lako je dolazio do poena. Tako je bio najefikasniji pojedinac utakmice, bez promašaja, uz jedan "prljav" faul na Stefu Kariju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC