• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokića "razapinju" zbog ovog faula na prijateljskom meču: Kari mu išao iza leđa, a onda prljav potez? (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Da li su navijači Golden Stejta u pravu kada kažu da je Nikola Jokić napravio prljav faul u ovoj situaciji? Pogledajte...

 Nikola Jokić faul nad Karijem Izvor: Twitter/warriorsworld/Screenshot

Nikola Jokić nije "forsirao" tokom mečeva predsezone u Denveru, zapravo sve do prethodne noći šutirao je tri puta iz igre - i sve promašio, da bi u meču sa šampionom Golden Stejtom pokazao da je spreman za NBA ligu koja počinje iduće nedjelje. Jokić je bio najbolji pojedinac svoje ekipe u pobjedi 119:113, pošto je postigao 21 poen bez promašenog šuta iz igre (7/7), uz još četiri zabilježan skoka u odbrani.

Međutim, njegovu partiju u kojoj je postigao i sjajnu trojku iz mesta ipak je obilježio faul koji je napravio nad Stefom Karijem, a na koji su mu sudije progledale kroz prste - ne i navijači Golden Stejta koji ga zbog toga "razapinju".

Jedini snimak Nikole Jokića koji se "vrti" na društvenim mrežama poslije prijateljskog susreta Golden Stejta i Denvera je trenutak kada je početkom treće dionice Golden Stejt bio u napadu, a Jokić postavljao blok za Kevona Lunija kada je primijetio da mu iza leđa protrčava Stef Kari. Tada je Jokić napravio korak unazad i zadnjicom je direktno udario u kuk najboljeg igrača Voriorsa, bilo je kontakta i nogama, a Kari je završio na parketu, prilično ugruvan.

Sudije u tom trenutku nisu procijenile da je došlo do faula, međutim navijači Voriorsa nisu oprostili Jokiću i na društvenim mrežama pišu da je postupio izuzetno prljavo i da ne bi smjelo da mu se dopusti da pravi ovakve stvari. Dobro je poznato kakav je sukob Jokić imao prošle sezone za Morisom, međutim ubrzo su navijači Denvera podsjetili Voriorse da za njih igra Drejmond Grin...

Pogledajte i procijenite da li je Nikola Jokić ovdje napravio nepotreban faul i da li je to bio "prljav potez".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC