• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka moli Dončića da odustane, njemu ne pada na pamet: Advokat otkrio detalje, Luka i Mirjam će na sud!

Autor Haris Krhalić

Luka Dončić je uporan da izvede svoju majku na sud zbog mahinacija sa njegovi imenom i prezimenom.

 Luka Dončić ne odustaje od tužbe Izvor: Instagram/mirjampoterbin/Screenshot

Ne završava se sukob Luke Dončića i njegove majke Mirjam Poterbin. Sve se zakuvalo oko vlasničkih prava na brend Luke Dončića, a prije mjesec dana je slovenački košarkaš u jednom podkastu otkrio da mu je "važno da kontroliše sopstveni brend". 

Lukin advokat Džoš Gerben ističe da Lukina majka želi sve da zataška i da ga ubijedi da povuče tužbu, ali da Dončić ne odustaje i da hoće da ide pravo na sud. Mirjam Poterbin nema namjeru da se odrekne vlasnitšva nad brendom "LD 77" koji donosi ogroman novac. 

Očekuje se da će tokom narednih godina ovaj brend postati još vrijedniji kako Lukina karijera bude odmicala i kako on bude nastavio da postaje još veća zvijezda, ali baš zbog toga ni Luka ne odustaje.

Sve je počelo kada je Dončić došao na ideju da registruje brend pod imenom "Luka Dončić", ali nije uspio jer već postoji brend "Luka Dončić 7" kao i "LD 77" kojih njegova majka ne želi da se odrekne. Naravno, ona je imala svu potrebnu dokumentaciju da patentira te brendove na svoje ime, ali se plejmejker reprezentacije Slovenije i Dalasa sada brani time da je bio premlad kada mu je tražena saglasnost za tako nešto. 

Sada Dončića vjerovatno očekuje dugogodišnja pravna borba oko prava na svoje ime i prezime, a do tada može da uživa u svom novom ugovoru koji je potpisao prije godinu dana, a prema kome će za pet sezona dobiti 207.000.000 dolara. Ovo je Dončićeva majka Mirjam Poterbin:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC