• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA superstar se vratio na teren i odmah se povrijedio! Pao i nije više ulazio u igru, svi su u strahu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zajon Vilijamson povrijedio se na meču protiv Jute.

 Zajon Vilijams se povrijedio Izvor: Profimedia

Zajon Vilijamson (22) se vratio na teren poslije duge pauze zbog problema sa povredama i već u trećoj utakmici nove sezone ponovo se povrijedio. Na meču protiv Jute (122:121) je doživio težak pad poslije jednog faula Džordana Klarksona i ostao je da leži na parketu. Uspio je da ustane, da ode na klupu, ali se više nije vraćao u igru. Zbog svega toga zabrinuti su svi u redovima Nju Orleansa, kako unutar kluba, tako i navijači...

Do povrede superstara Pelikansa došlo je na oko osam minuta prije kraja četvrte dionice. Prvo je Zajon izblokirao Klarksona, uslijedila je kontra, krenuo je da zakuca i tada je Džordan napravio faul kako bi spriječio lake poene. U tom momentu Džez je imao veliku prednost (102:88), da bi po izlasku Vilijamsona njegov tim uspio u potpunosti da se vrati u igru. Mogli su i do pobjede, pošto su napravili preokret poslije trojke Si Džeja Mekaluma (107:110), ali je Klarkson postigao trojku za izjednačenje, a onda poslije greške Mekaluma nije pogodio trojku za pobjedu. Ipak, u dodatnih pet minuta je Juta uspjela da dođe do trijumfa.

Na ovom meču Zajon je na parketu proveo 30 minuta i upisao je 25 poena i šest skokova, igrao bi sigurno još više da nije došlo do povrede. "Zajon je doživio povredu kuka, čekaju se dodatni pregledi", pišu američki mediji o stanju nekadašnjeg prvog pika sa NBA drafta. On je prošlu sezonu već propustio, pa se u klubu nadaju da nije ništa ozbiljno kao što je djelovalo na parketu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC