• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezdu "nasankao" zbog osvete: Zvezda Bruklina nasjela, a onda je sve otkriveno (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dža Morant je iznudio faul Bena Simonsa zbog jednog poteza iz prošlosti...

 Dža Morant iznudio šestu ličnu Bena Simonsa Izvor: Twitter/@NBAdabad

Dža Morant je iznudio šestu ličnu Bena Simonsa i poslao ga na klupu na oko četiri minuta prije kraja meča. Memfis je na kraju pobijedio Bruklin (134:124) u NBA ligi, a dosta prašine podigla je ta situacija sa završnice meča. Poslije svega javili su se i akteri, a superstar Grizlisa otkrio je da je sve to unaprijed isplanirao i da je namjerno to uradio zbog osvete...

Na oko četiri minuta prije kraja, pri vođstvu domaćina (124:118) Morant je namjerno pustio loptu da se kotrlja ispred njega i čekao je da ga napadnu. Tada se okrenuo ka treneru, sačekao da Simons krene, onda je zgrabio loptu i dobio faul, ujedno isključujući za protivnika. Zatim je ispričao da je imao posebnu motivaciju za to. "Imali smo vođstvo, nisu me napadali, njihov posao je bio da me napadnu. Bio je to potez visoke inteligencije. Sjećam se našeg meča u Filadelfiji kada sam se okrenuo ka treneru, Ben mi je ukrao loptu i zakucao. Čim sam vidio da je on ispred mene, okrenuo sam se ka treneru, znao sam da će to da uradi i htio sam da iznudim faul", rekao je Morant.

O tome su pitali i Simonsa, skupocjenog asa Netsa koji i dalje ne pokazuje partije kakve se od njega očekuju s obzirom na platu koju ima (oko 112 miliona dolara za tri godine). "Hoću da čujem šta vi mislite. Neću da dobijem kaznu. Vidio sam snmak, nije bio faul, sudija je svirao. Frustrirajuće je, ali sve što sam mogao da uradim bilo je da podržim tim sa klupe", rekao je Simons posle meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC