• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokuševski i Oklahoma konačno pobijedili: Solidno NBA veče za Srbina, Golden Stejt se mučio sa bivšim centrom Partizana!

Autor Haris Krhalić

Luka Dončić je izgubio, a Aleksej Pokuševski je konačno pobijedio ove sezone!

 Oklahoma LA Klipersi 108:94 NBA liga Izvor: Profimedia

Aleksej Pokuševski i Oklahoma siti su stigli do svoje prve pobjede u novoj NBA sezoni. Nakon tri uvodna poraza savladali su Los Anđeles Kliperse 108:94 i tako startovali i sa trijumfima.

Srpski košarkaš je ušao sa klupe, igrao je 16 minuta i na kraju je postigao 6 poena, uz 4 skoka, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu. Posebno se istakao sa dvije asistencije kojima je ponovo pokazao da sa pozicija tri i četiri može da kreira igru i da bude velika prijetnja i pasom.

Kanadski plejmejker Šej Gildžus-Aleksander bio je najefikasniji kod pobjednika sa 33 poena, dok je Tre Man imao 25. Sa druge strane Luk Kenard je imao 15 poena i bez Pola Džordža i Kavaja Lenarda nije ovaj tim mogao ništa. 

Luka Dončić je bio fenomenalan sa 37 poena i 11 skokova uz 7 asistencija, ali su Nju Orleans Pelikansi savladali Dalas sa 113:11.  Vašington Vizardsi su uz 9 poena Denija Avdije savladali Detroit Pistonse 120:99, a nije timu iz grada motora pomogla ni sjajna partija Bojana Bogdanovića sa 25 poena. 

Finiks je u derbiju večeri bio bolji od aktuelnih šampiona Golden Stejt Voriorsa 134:105, a uz sjajnog Devina Bukera koji je stigao do 34 poena istakao se i bivši centar Partizana Džok Lendejl sa 17 poena. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC