• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plašim se da uradim neke stvari na terenu! Nedović otkrio šta je bila velika greška: Nije to bilo planirano!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Nedović se oglasio poslije pobjede Zvezde protiv Bajerna.

 Nemanja Nedović o pobjedi protiv Bajerna Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda upisala je prvu evroligašku pobjedu. Pred punim "Pionirom" savladan je Bajern (79:72), a ono što je obradovalo sve navijače crveno-bijelih svakako je povratak Nemanje Nedovića. Srpski reprezentativac je na parketu proveo 21 minut, upisao je 11 poena (2/2 za dva, 1/3 za tri, 4/4 sa penala) i imao je velike zasluge za uspjeh ekipe. Međutim, po završetku meča otkrivena je jedna greška. Tačnije, plan nije ispoštovan, o tome je pričao i trener Vladimir Jovanović, a onda i sam Nedović.

Zbog oporavka i dugog perioda koji je proveo na terenu ideja je bila da Nemanja igra znatno manje, ali je zbog situacije na terenu i važnosti meča to prekršeno.

"Iskreno, nije trebalo da igram 21 minut. Plan je bio da budem na terenu mnogo manje. Nisam ni blizu 100 odsto spremnosti. Vidim neke stvari na terenu, znam šta treba da uradim, ali se plašim da to učinim. Biće mi potrebno malo vremena da sve to prevaziđem. Na kraju je dobro ispalo", rekao je Nedović i pohvalio atmosferu na utakmici.

Vjeruje da će stvari biti bolje kako vrijeme bude odmicalo.

"Generalno se dobro osjećam i kondiciono i fizički. Samo mi je ta noga malo oslabila jer sam dugo bio van terena. Moraću da nastavim da radim i da kontrolišem stvari, naravno, sve to uz vođenje računa oko minutaže. Ono što je najvažnije jeste da smo pobijedili i da smo skinuli teret sa sebe. Ima još dosta prostora za napredak, posebno kada se radi o izgubljenim loptama. Moramo da privodimo mečeve kraju znatno mirnije. Timovi u Evroligi su takvi da mogu da vas kazne ako niste na visokom nivou."

Imao je srpski tim u ovim duelu 15 izgubljenih lopti.

"Svi moramo od sebe da pođemo, da svako ima više odgovornosti i da više poštuje loptu. Igraćemo sa ekipama koje su veoma agresivne, posebno na lopti i moramo da pazimo na takve stvari. Kao i na ofanzivni skok protivnika", zaključio je Nedović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC