• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvala pojedinima što "brinu" zbog Luke Mitrovića: Saopštenje Crvene zvezde - Nema potrebe da nas bilo ko kontroliše

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda se oglasila o stanju svog košarkaša

 Saopštenje KK Crvena zvezda o povredi Luke Mitrovića Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

KK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem o stanju svog povrijeđenog igrača Luke Mitrovića, koji je u meču protiv Bajerna u petak osjetio bol u mišiću i zamolio sudiju da napusti teren već u 4. minutu.

Crveno-bijeli su objavili detalje njegove povrede, objasnili da ona zahtijeva mirovanje, ali i poslali poruku "pojedincima" koji "brinu" o Mitroviću. "Upozoravamo da nema potrebe da nas iko kontroliše u ovakvim situacijama", poruka je kluba sa Malog Kalemegdana.

"KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da su dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut krilni centar Luka Mitrović utvrdili da je naš igrač u petak doživio jako istegnuće i povredu primicača, zbog koje je morao da napusti meč sa Bajernom. Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživio tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahtijeva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor ljekarskog tima KK Crvena zvezda. Zbog svega navedenog Luka Mitrović neće igrati na utakmici (niti putovati sa ekipom) protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka", objasnio je klub.

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje na 'brizi' pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mjestu. Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko 'kontroliše' i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan ljekarski tim koji je u prethodnih 12 godina liječio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspijevali da iznesu ogroman teret i na prvom mjestu ostanu zdravi! O tempu i dinamici oporavka našeg igrača Luke Mitrovića, KK Crvena zvezda će blagovremeno obaveštavati javnost", takođe je navedeno u saopštenju.

Ekipa Crvene zvezde u nedjelju stiže u Laktaše, gdje će u ponedjeljak igrati protiv Igokee u derbiju kola ABA lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC