• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostavljač spasio Lejkerse - kakva trojka uz zvuk sirene! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pitanje je da li i navijači Lejkersa znaju ko je Met Rajan, ali će nakon ovog koša svi upamtiti.

 dostavljač pogodio trojku za pobjedu lejkersa  Izvor: Youtube/Bleacher Report

Lejkersi su očajno počeli novu sezonu i jedno vrijeme bili najgori tim NBA lige sa skorom 0-4, ali se od (konačnog) premještanja očajnog Rasela Vestbruka na klupu polako dižu ka gore. Prvo su iznenadili Jokićev Denver (121:110), da bi prethodne noći došli i do druge uzastopne pobjede u Los Anđelesu i to poslije produžetka 120:117. Dobili su Pelikanse poslije drame, a heroj je košarkaš za koga vjerovatno ni mnogi navijači Lejkersa ne znaju.

Možda će vas zanimati

Kada je Ostin Rivs uzeo da izvede aut na 1,3 sekunde do kraja pri vođstvu Pelikansa od 111:108, teško da je ikome palo na pamet da će lopta otići u ruke Meta Rajana, košarkaša koji igra tek svoju šestu utakmicu u NBA ligi.

U pitanju je košarkaš rođen 1997. godine, dakle čak ne ni toliko mlad, koji je pohađao tri univerziteta bez značajnije košarkaške karijere. Bio je na Notr damu, Vanderbiltu, pa Čatanogi, a na draftu 2020. godine nije izabran. Preko razvojne lige i nastupa za Grand Rapidse dobio je poziv Bostona i sa njima potpisao "dvosmerni ugovor", a samo jednom je oblačio dres Seltiksa i izlazio na parket prije nego što će ovog ljeta otići u Lejkerse.

Zbog problema sa povredama šutera, Rajan igra sve češće za Lejkerse i protiv Nju Orleansa je odigrao svoj najbolji meč - pogodio je trojku za produžetak i ukupno zabilježio 11 poena. A do nedavno je čak razmišljao da odustane od košarkaške karijere pošto je radio kao dostavljač u jednoj kompaniji.

Njegov šut je oduševio i Lebrona Džejmsa, a Lejkersi nisu "prokockali" koš karijere Meta Rajana pošto su u produžetku bili bolji od Nju Orleansa i najavili su tako bolje dane...

Met Rajan koš za Lejkerse
Izvor: Youtube/Bleacher Report

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC