• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel dočekuje Budućnost - Bajić traži veću koncentraciju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Seriju teških utakmica Aleksandrovčani nastavljaju protiv rivala iz Podgorice, kojeg će ugostiti u šestom kolu ABA lige u subotu od 19 časova.

 Dragan Bajić i Dešon Stivens najavili utakmicu Igokea m:tel Budućnost Izvor: MN PRESS

Treću domaću utakmicu u nizu košarkaši Igokee m:tel igraju protiv podgoričke Budućnosti u subotu od 19 časova.

Prethodna dva duela, protiv Crvene zvezde u ABA ligi, a zatim i Bilbaa u FIBA Ligi šampiona, tim Dragana Bajića nije imao snage da riješi u svoju korist, iako je u oba meča bio konkurentan do samog kraja. Nedostajalo je koncentracije u završnici, a upravo ovaj detalj trener Aleksandrovčana istakao je u najavi meča protiv crnogorskog predstavnika u regionalnom takmičenju.

"Treća utakmica u pet-šest dana, uz sve probleme s kojima se nosimo, pogotovo kada su povrijeđeni igrači u pitanju i širina rostera. U goste nam dolazi Budućnost, tim koji je dobro posložen, na svakoj poziciji imaju dva ili više jako kvalitetnih igrača, uz to i sjajnog trenera. Sigurno su tim koji je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama", prvo je Bajić pohvalio rivala, a zatim se okrenuo segmentima koje njegovi izabranici moraju da poprave kako bi stigli do slavlja.

"Ono što mi moramo, ako želimo da pozitivno izađemo iz ovog meča, je da smanjimo broj izgubljenih lopti, da popravimo defanzivni skok i slobodna bacanja. Ne smijemo dozvoliti luksuz iz mečeva protiv Crvene zvezde i Bilbaa. Moramo imati više koncentracije da ove segmente podignemo na viši nivo. Uz pomoć publike, ako nam se ukaže šansa, možemo očekivati pozitivan rezultat", poručio je Bajić.

Izvor: ABA liga/KK Igokea/Nikola Vuruna

Dešon Stivens ističe da je podgorički tim uvijek nezgodan rival, te da Aleksandrovčanima uopšte neće biti lako, s obzirom na zgusnut raspored i niz veoma zahtjevnih mečeva.

"Očekuje nas težak meč za vikend protiv kvalitetnog tima Budućnosti. Težak je raspored i moramo biti fokusirani. Igramo tri utakmice tokom sedmice, potrebno je da odmorimo tijelo, te budemo mentalno koncentrisani na utakmice. Pripremamo se za Budućnost, koja je uvijek nezgodan rival, trudićemo se da odigramo dobro na našem terenu", poručio je iskusni Amerikanac.

U pet uvodnih rundi nove sezone ABA lige Igokea m:tel ostvarila je tri pobjede i dva poraza, kao i Podgoričani.

Standings provided by SofaScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC