• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman zabranio Vasi da igra za Srbiju! "Orlove" čeka ključni meč, a Turčin napravio sraman potez - ostalima dao dozvolu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman i nije dozvolio Miciću da se pridruži reprezentaciji Srbije...

 Ergin Ataman ne dozvoljava Vasiliju Miciću da igra za reprezentaciju Srbije Izvor: Profimedia

Ergin Ataman zabranio je Vasiliju Miciću da igra za Srbiju! Sraman potez trenera Efesa i selektora Turske. MONDU je potvrđeno da sjajni plejmejker neće biti dio reprezentacije za meč protiv Turske u ponedjeljak (20 časova). Duel koji bi mogao da bude ključan za plasman "orlova" na Mundobasket, a igraće ga bez Vase.

Obrukao se turski selektor, pošto je dao dozvolu ostalim igračima Efesa, u timu Turske je i nekoliko košarkaša tima iz Istanbula, ali ne i Micić. Izgleda da se Ataman uplašio i ne želi da dozvoli svom najboljem igraču da pomogne reprezentaciji u važnom meču baš protiv njegovog sastava. Prvobitni dogovor bio je da Vasa propusti prvi meč sa Britancima i da pomogne Efesu u duelu Evrolige, a da bude sa sunarodnicima u drugoj utakmici. Ataman je prekršio datu riječ.

Izabranici Svetislava Pešića pobijedili su Veliku Britaniju na gostovanju, a u isto vrijeme Turska je deklasirala Belgiju. Zbog toga je meč u Pioniru od ogromnog značaja za oba tima. Srbija je na skoru 4-3, a Turska na 3-4. U slučaju trijumfa srpski tim napravio bi ogroman korak ka Svjetskom prvenstvu i na taj način bi praktično žestoko smanjio šanse turskoj ekipi, a to zna dobro i Ataman. 

Od igrača Efesa protiv Srbije igraće Burhan Tunčer i Erhan Arna, a glavna zvijezda je Amerikanac iz redova Fenerbahčea Skoti Vilbekin. Primjera radi, i Ahile Polonara dobio je dozvolu da se pridruži Italiji za meč u Gruziji, dok bi u timu izvjesno bio Šejn Larkin da nije trenutno povrijeđen...

Dobra vijest za Pešića je što će moći da računa na Vladimira Lučića i Marka Gudurića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC