• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan-Buducnost-uzivo-prenos-TV-Arena-sport
 Partizan-Buducnost-uzivo-prenos-TV-Arena-sport

Partizan dominirao u derbiju - cijeli tim slavio na terenu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan deklasirao Budućnost 106:77. Igrači pregazili Podgoričane, a u završnici utrčali na parket da proslave lijepe poteze Gregora Glasa.

 Partizan-Buducnost-uzivo-prenos-TV-Arena-sport Izvor: MN PRESS

Partizan je deklasirao Budućnost u derbiju kola ABA lige, 106:77 (25:23, 28:11, 26:18, 27:25), odnosno u onome što je trebalo da bude derbi. Utakmica je bila ravnopravna samo u prvih 10 minuta, poslije kojih je tim Željka Obradovića počeo da zadaje udarce na koje Podgoričani nisu imali odgovor. U drugoj dionici ograničili su gosta na samo 11 ubačenih poena i to je bilo dovoljno da Partizan uradi sve što je potrebno da od nastavka meča napravi reviju u Štark areni.

Dok je razlika povećavana na maksimalnih "plus 37" (104:67), Partizanov tim nije sklanjao nogu sa gasa, a onda je sve u hali eksplodiralo kada je rezervista Gregor Glas ubacio trojku, pa zakucao poslije kontre. Cijela klupa crno-bijelih utrčala je tada na teren da proslavi sa njim dok je klupa Budućnosti pozivala tajm-aut, da bi bivši trener Partizana Vladimir Jovanović pokušao da nađe način da gosti nekako smanje razliku. Ona nije povećavana jer su se domaći opustili do kraja opuštajuće večeri za svoje navijače. Na istom mjestu, u četvrtak Partizan će prvi put ove sezone biti domaćin "vječitog derbija" protiv Crvene zvezde, ovog puta u Evroligi.

Kako je izgledao meč u Areni pročitajte klikom na "Razvoj događaja"

20:59

Potpuni debakl Budućnosti

Podgoričani su bili u stanju samo da uzvraćaju crno-belima udarce u prvoj četvrtini (25:23). U drugoj su postigli samo 11 poena, pa je već od poluvremena bilo potpuno jasno da će veče u Areni biti završeno debaklom ekipe Vladimira Jovanovića, bivšeg trenera Partizana.

Budućnost sada ima skor 5-4.

Izvor: MN PRESS

20:56

Pred Partizanom sada je "večiti derbi"

Crveno-beli će se od ponedeljka spremati za još jedan meč protiv Crvene zvezde - ovog puta u Evroligi. Ta utakmica biće odigrana u četvrtak i Partizan će biti domaćin.

Izvor: MN PRESS

20:53

Strelci


Najviše minuta među crno-belima odigrali su Tristan Vukčević (15 poena za 22 minuta), Matijas Lesor (12 za 23), Uroš Trifunović (12 za 20), Jam Madar (14 za 22)... Takođe, u rutinskoj pobedi istakao se i rezervni centar Vladimir Brodzijanski, sa devet poena za 20 minuta na parketu.

Izvor: MN PRESS

20:51

Šou crno-belih u Areni

Slavlje čitavog tima Partizana na parketu dva minuta pre kraja je dovoljan dokaz toga koliko su uživali ove večeri u Areni. Slovenac Gregor Glas dobio je šansu, ubacio trojku, a onda i zakucao, što je učinilo da cela klupa crno-belih "eksplodira". Svi igrači su došli do polovine terena da bi proslavili sa njim, dok je na klupi Podgoričana srpski trener Vladimir Jovanović pokušao da nađe bilo koji način da ublaži katastrofalno veče svog tima.

20:48

Kraj utakmice - Partizan deklasirao Budućnost!

Konačan rezultat je 106:77 za crno-bele!

20:45

38' Cela klupa Partizana u terenu!

Gregor Glas je pogodio trojku, pa zakucao za ogromnih 104:67, a onda je čitava klupa domaćina uskočila na parket da proslavi te poteze Slovenca! Partizanova egzibicija dok Vladimir Jovanović zove tajm-aut da pokuša da koliko-toliko ublaži potpuni debakl svog tima

Izvor: Screenshot/TV Arena sport

20:39

Crno-beli gaze protivnika - "plus 34"

Partizan u laganom ritmu povećava prednost. Koš iz reketa je dao Vladimir Brodzijanski, a potom je skoro podjednako neometan pokušao i da pogodi trojku - 94:60.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

20:30

Potpuna dominacija Partizana

U 30. minutu crno-beli vode 79:55 i idu ka jednoj od najlakše ostvarenih pobeda ove sezone. Krajem treće četvrtine razliku su povećavali Zek Ledej trojkom, Matijas Lesor košem uz prekršaj...

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

20:17

27' Partizan čuva veliku razliku

Drugi deo meča mnogo je mirniji nego prvi - crno-beli rutinski kontrolišu rezultat i čak je i razlika ista kao na poluvremenu - "plus 19". Partizan vodi 65:46.

Uroš Trifunović je "povukao" crno-bele u prvom delu četvrtine i posle njegovih poena razlika je bila i "plus 20" (64:44), posle čega je Vlade Jovanović pozvao tajm-aut

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

19:48

Partizan razbija Budućnost - poluvreme!

Ekipe odlaze na odmor sa najvećom prednošću srpskog tima - 53:34

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

19:37

13' Partizan ubrzao igru - maksimalni "plus"!

13' Partizan vodi 45:32 posle trojki Danila Anđušića i Jama Madara, a trener Podgoričana Vladimir Jovanović bio je prinuđen da opet pozove tajm-aut

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

19:32

13' Partizan prvi put na "plus 10"

Rezervni centar crno-belih Vladimir Brodzijanski pogodio je sa distance i doneo srpskom timu 10 poena prednosti - prvi put na meču

Izvor: MN PRESS

19:23

- Kraj prve četvrtine -

Partizan vodi 25:23 posle 10 minuta košarke u Areni

19:20

9' Igra se u talasima - sada je Budućnost u naletu

Kamerun Rejnolds pogodio je još jednu trojku, pa je Partizanovo vođstvo opet smanjeno na tri razlike - 22:19. Ponovo su Podgoričani istrčali kontru i Amerikanac je imao dobru poziciju.

19:17

8' Partizan opet povećava prednost

Crno-beli vode 20:12 i u seriji su nakon trojke Kevina Pantera za 16:10.

Izvor: MN PRESS

19:12

5' Partizan vodio 9:0, Budućnost se trgla

Trener Podgoričana Vladimir Jovanović pozvao je tajm-aut na "minus 9" i od tada je njegov tim počeo da pogađa. Poene su postigli Kamerun Rejnolds, Petar Popović i Alfa Kaba

19:04

2' Odličan početak crno-belih!

2' Partizan vodi 7:0, a trojka Madar - Lesor - Papapetru daje veliku energiju crno-belima. Grk je ubacio trojku, pogodio posle prodora, a onda je Madar iznudio nesportski prekršaj u kontri.

18:40

Dobro došli u tekstualni prenos

Duel Partizana i Budućnosti počeće u 19 časova. Crno-beli ga dočekuju kao lideri tabele, sa skorom 7-1, ali i nakon poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu. Pred ovaj meč tim Željka Obradovića izgubio je u Evroligi od Valensije, u utakmici koja je takođe odigrana u Štark areni.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

UKRATKO

  • Partizan (8-1) - Budućnost (5-4)
  • Trener Podgoričana je Vlade Jovanović
  • Partizan hoće opet u pobednički ritam
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije