• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlučeno - Zvezdino saopštenje koje sve rješava, navijači mogu u Arenu: Partizan domaćin u Evroligi, dolaze i gosti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dileme više nema, oba tima će igrati pred svojim navijačima.

 Navijači Zvezde mogu na derbi u Arenu Izvor: MN PRESS

Cijela Srbija sa mnogo nestrpljenja čeka košarkaški derbi u Evroligi. Partizan i Crvena zvezda odmjeriće snage u rasprodanoj "Beogradskoj areni", a po posljednjim informacijama - ulaz u halu biće dozvoljen svima koji imaju kupljenu kartu za meč. Iako je prethodnih dana bilo dileme da li će navijači Zvezde moći da bodre svoj klub na gostovanju najvećem rivalu, sada je sve jasno.

O situaciji pred veliki meč oglasila se Crvena zvezda, koja je otkrila detalje sa poslednjeg sastanka. Predstavnici službi zaduženih za bezbjednost prisustvovali su dogovoru i odlučili da će i crveno-bijeli imati podršku na susretu čiji je Partizan domaćin. Podsjećamo, prethodnih dana prvo su se oglasili crno-bijeli, pa crveno-bijeli, a treće saopštenje donelo je rješenje ove dileme!

Saopštenje prenosimo u cjelosti: "KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da je u srijedu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbjednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbjednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige. Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbjeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezde koji posjeduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbjedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno. Ovom prilikom, KK Crvena zvezda još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata. Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbijede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata", navodi Crvena zvezda.

Meč Partizana i Crvene zvezde zakazan za četvrtak (8. decembar) biće istorijski. To je prvi okršaj beogradskih vječitih rivala na međunarodnoj sceni i potpuno nova stranica u istoriji rivalstva koje traje gotovo osam decenija. Nadamo se da će taj istorijski meč proći bez ikakvih incidenata.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC