• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oglasio pred derbi sa Zvezdom! Željko i igrači mole publiku: Zaboravi prošlost

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli imali su poruku za navijače pred meč sa Zvezdom.

 Partizan se oglasio pred derbi Izvor: MN PRESS

Partizan i Crvena zvezda odigraće prvi meč u Evroligi ikada, ispisaće istoriju. Ove sezone dva najveća srpska kluba igraće u najjačem evropskom takmičenju i prvi put odmjeriće snage u četvrtak (20.30) u "Areni". Prije tog meča oglasio se klub iz Humske i imao je posebnu poruku za publiku.

Pričali su i Željko Obradović, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Ledej i Danilo Anđušić. Prije svih njihovih poruka klub je uz snimak napisao i molbu za navijače. "Zašto kada su oni gađali nas, bacali, vikali to i to. Svako može da nađe opravdanje zbog kog u četvrtak neće sportski navijati, ali to LUDILO JEDNOM MORA DA STANE! Pokaži da te pokreće ljubav, a ne gnjev. Nema revanšizma. Samo za Partizan", stoji u objavi kluba.

Potom su se oglasili i učesnici meča, među njima i trener. "Poštovanjem protivnika poštujemo sami sebe. Zaboravi sve što je bilo i pokaži svima kako se sportski navija", rekao je Obradović. Na to se nadovezao i kapiten Panter. "Ako bacate stvari na teren, ne pomažete nam. Pomozite nam vašim glasom i ljbavlju", jasan je Panter.

Aleksa Avramović neće igrati zbog povrede, ali moli navijače da sportski navijaju. "Uvrede i incidenti odavno su postali naša svakodnevnica. Hajde da to promijenimo. Reći ću prvi da sam oprostio svaku uvredu sa tribina. Neka se ori hala, ali samo u slavu Partizana", rekao je plejmejker.

Za kraj poruke su imali Danilo Anđušić i Zek Ledej. "Poslije osam godina smo ponovo u društvu najboljih. Partizan i samo Partizan", kazao je iskusni srpski igrač i zamjenik kapitena. Slično je dodao i Amerikanac. "Hajde da se skoncentrišemo da pobjeđujemo u najboljoj atmosferi ikada", zaključio je Ledej. U prethodnom duelu, odigranom u ABA ligi, Zvezda je pobijedila.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC