• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanovića stigle emocije: Sjetio sam se brata! Zvezdin trener se vratio nakon 20 godina: Kao da su svi bili sa tu mnom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Duško Ivanović priznao da je emotivno doživio utakmicu u hali "Morača", u kojoj je odrastao i postao košarkaš

 Duško Ivanović kritikovao nakon meča sa SC Derbijem Izvor: YouTube/KK SC Derby/MN Press

Crvena zvezda nastavila je seriju pobjeda trijumfom u Podgorici protiv Studentskog centra. Posjeta hali "Morača", u kojoj je igrao čak sedam godina kao košarkaš Budućnosti, emotivno je pala treneru crveno-bijelih, Dušku Ivanoviću. Kada je ušao, sjećanja su ga vratila na 1978. godinu, kada je kao 21-godišnjak prisustvovao otvaranju hale i navijao za brata Dragana Ivanovića, kapitena i legendu podgoričkog kluba u vrijeme kada je 1980. Budućnost ušla u prvu ligu.

"Moram da priznam da je bilo emotivno kad sam ušao. Bio sam ovdje sa Vitorijom kad je Budućnost igrala Evroligu. Ima tome 20 godina. Sjetio sam se toga i generacije mog brata, svih divnih ljudi koji su uveli Budućnost u prvu ligu, kad se otvorila ova dvorana, kad je došao Vičita Stejt... Sve su mi emocije bile i nekako mi se činilo kao da su svi ti momci ovdje bili zajedno sa mnom".

Komentarišući utakmicu, on je rekao šta mu je zasmetalo: "Skok i opuštanje u trećoj četvrtini od nekih igrača, što je nedopustivo... Mislim da smo ovu utakmicu mogli da igramo sa većom rotacijom", rekao je on.

Domaćina je pohvalio: "Vrlo, vrlo teška utakmica i znali smo da će biti takva, jer je Studentski centar izvanredno talentovana ekipa, vrlo opasna u tranziciji, kontranapadu, sa izvanrednim šuterima, nikad se ne predaje i mislim da smo našom odbranom u posljednjoj četvrtini uspjeli da pobijedimo. Teška i vrlo značajna utakmica za nas", rekao je Ivanović.

Šta se promijenilo u igri Zvezde od kada je došao? Ivanovićev odgovor je jednostavan: "Ne znam kakva je ekipa bila prije, tražio sam da ekipa ima strpljenja i da vjeruju u ono što radimo. Ja vjerujem u njih, oni za sada vjeruju u mene i vidjećemo"

Crvena zvezda vraća se u Beograd na pripremu za gostovanje Partizanu u četvrtak, u drugom ovosezonskom "vječitom derbiju". Ovog puta, najveći srpski klubovi srešće se u Evroligi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC