• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad njega nema ostali moraju mnogo više! Ivanović RAZBIO Virtus, pa kritikovao: Bez energije, jasnih ideja, a onda...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je nezadovoljan kako je njegova ekipa izgledala u prvih 20 minuta meča sa Virtusom.

 Duško Ivanović nezadovoljan igrom uprkos pobjedi Crvene zvezde Izvor: Promo/KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda je savladala Virtus 83:74 u meču u kome je realno bila mnogo bolja od rivala i rezultat nije oslikavao dominaciju crveno-bijelih na terenu u drugih 20 minuta igre. To je primijetio i trener beogradskog tima Duško Ivanović koji je poslije meča istakao drugo poluvrijeme kao ključno za pobjedu njegovog tima. 

Crvenoj zvezdi je ovo bila četvrta uzastopna pobjeda u Evroligi, a Ivanović po svom običaju ni poslije poraza nije bio u potpunosti zadovoljan prikazanim na terenu. 

"Jako bitna utakmica i pobjeda za nas sa dva različita perioda. U prvom dijelu smo igrali malo bez energije, bez jasnih ideja u odbrani, bez strpljenja u napadu, ali u drugom dijelu je bilo totalno drugačije u ovom aspektu. U drugom poluvremenu smo igrali sa mnogo grešaka, ali sam jako zadovoljan sa posljednjih 20 minuta", počeo je Ivanović. 

U prvom poluvremenu Virtus je vodio i sa deset poena viška (27:17), a Ivanović priznaje da njegov tim na čvrstinu rivala nije reagovao na pravi način. 

"Navijači su bili super od početka, ne mogu oni puno više da pomognu. Počeli smo nešto hladno i prvo što sam tražio od igrača je da od prvog momenta moramo da igramo čvrsto protiv njih jer i oni igraju čvrsto. Međutim, oni su nas iznenadili čvrstinom. Uzeli su inicijativu i oni su ditktirali ritam utakmice", dodao je iskusni crnogorski stručnjak. 

Na ovom meču je Zvezda počela svoj dugi period bez Nikole Ivanovića koji se povrijedio u "vječitom derbiju" i neće ga biti neko vrijeme na terenu. Ipak, drugi su "iskočili".

"Ja sam rekao nema Nikole biće nam teško bez njega, da je on bio večeras bilo bi nam puno lakše. Ali kad njega nema ostali igrači morajuu da daju malo više, I Ognjen i Nemanja i Luka i Stefan, svi moraju da daju malo više da bismo bili na onom nivou kao sa njim. I drugi moraju da daju više u narednom meču", dodao je Ivanović i pohvalio iskusnog Stefana Markovića: "Odlično je igrao, u odbrani i napadu je donosio smirenje, bio je pravi plejmejker na terenu."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC